(update) Noul BMW Seria 3 Sedan a fost deconspirat! Premieră mondială în mai puţin de 24 de ore

(update 01.10.2018) Deja mâine, 2 octombrie 2018, BMW va prezenta la Salonul Auto de la Paris noua generaţie a sedanului Seria 3, sub numele de cod G20. Până atunci, putem admira deja formele automobilului datorită unor imagini care au fost extrase dintr-un configurator şi făcute publice în spaţiul online.

Fotografiile ne demonstrează:

  • modelul 330i cu jante 792M, pachet exterior M Sport, mecanisme de frânare M Sport şi vopsit în culoarea metalizată Portimao Blue
  • pachetul M Sport, mecanismele de frânare M Sport, volanul M Sport şi micul spoiler M de pe hayon
  • modelul M340i cu faruri LED cu componente laser sau cu faruri LED obişnuite
  • comenzile sistemului de climatizare şi scaunele sport
  • modelul M340i cu opţiunea 3DZ (prezenţa logourilor laterale M)

  • modelul M340i în culorile Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II şi Vermont Bronze
  • tapiţerii în diverse culori (lipsa levierului ar fi o eroare în procesarea imaginilor)
  • BMW Seria 3 G20 cu pachet exterior Sport Line, noul panou de bord (care va fi oferit opţional pe unele modele) şi volan Sport
  • comparativ din lateral F30 & G20


(update 28.09.2018) BMW a lansat încă o porţie de imagini de teaser pe pagini de reţele de socializare. Indiciile ne arată că la Salonul Auto de la Paris vom vedea şi o maşină în versiune M Performance!


(update 26.09.2018) Imaginea de bază a acestui articol, care a scăpat pe internet încă acum câteva zile, s-a dovedit a fi oficială. BMW a făcut-o azi publică împreună cu un anunţ important!

Marea surpriză de la standul BMW de la Salonul Auto de la Paris va fi noua generaţie BMW Seria 3 Sedan! Producătorul german a decis să prezintă a şaptea generaţie a sedanului sport alături de o serie de alte modele noi când salonul internaţional auto îşi deschide porţile la 2 octombrie 2018.

În aceeaşi zi, tot în standul BMW, se vor prezenta elementele definitorii ale noului BMW Seria 3: design, inovaţii tehnologice, echipamente şi soluţii de conectivitate. Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Kruger, şi membri ai Consiliului de Administraţie Board – Pieter Nota (vânzări şi brand BMW), Klaus Fröhlich (dezvoltare) şi Dr. Nicolas Peter (finanţe) – precum şi o serie de specialişti din diferite departamente de dezvoltare vor fi disponibili pentru discuţii detaliate despre noul BMW Seria 3 Sedan sub sloganul “Get Together – Get Your Story”.

De asemenea, Mondial de l’Automobile 2018 va fi gazda premierelor de salon pentru noile BMW Z4 şi BMW Seria 8 Coupe şi a premierei mondiale a celei de-a patra generaţii BMW X5 şi a noului BMW M5 Competition.


(update 24.09.2018) BMW a făcut public primul teaser video al noii generații BMW Seria 3. Potrivit imaginilor, care ne arată forma caroseriei, a farurilor și stopurilor, producția mașinilor a demarat deja.

Indiciile ne spun că premiera automobilului este foarte aproape.


(update 21.09.2018) Prima imagine teaser cu noul BMW Seria 3 a apărut pe forumul francez Worldscoop. Aceasta prezintă automobilul sub un cearşaf cu farurile şi stopurile LED aprinse.

Internauţii sunt de părere că este vorba despre modelul M340i, cu 380 de CP, care va fi cel mai puternic Seria 3 de până la versiunea M pură. Dacă va fi aşa sau nu, urmează să aflăm în viitorul foarte apropiat.

Iată şi o listă cu informaţii neoficiale despre motorizările noului sedan.


(12.09.2018) Compania BMW a anunțat finalizarea ciclului principal de teste a noii generaţii Seria 3 și a raportat rezultatele muncii făcute. Cu toate acestea, nimic supranatural inginerii bavarezi nu a făcut: printr-un astfel de ciclu de teste trec toate mașinile cu reputaţie înaltă, nu numai cele făcute în Germania.

Mai multe sedanuri camuflate au fost “prăjite” în Valea Morţii din SUA, “înghețate” pe drumurile din nordul Suediei, conduse neobosit de mult pe Nurburgring, dar şi pe poligoanele de teste din Germania – Aschheim şi Franţa – Miramas.

Au fost simulate teste în ambuteiaje şi “stres teste”, atunci când autovehiculul este mai întâi răcit într-un frigider, apoi scos la căldură pentru a se asigura de durabilitatea tuturor materialelor și mecanismelor rigide folosite, după care este trimis din nou în congelator.

Vezi şi: (video) Noul BMW Seria 3 G20 se pregăteşte pe Nurburgring pentru debut. Primele informaţii oficiale

Careva detalii tehnice suplimentare nu au fost deconspirate, însă o caracteristică a noului sedan a fost făcută totuşi publică. Noul BMW Seria 3 va fi o maşină foarte aerodinamică: coeficientul de rezistență îi este de numai 0.23 Cd.

Totuşi, cifra nu este un record: printre toate mașinile de serie, doar noul sedan Mercedes-Benz A-Class are cel mai mic – 0.22

Vezi şi: (foto/video) Am surprins noul BMW Seria 3 în timpul testului cu M5 pe Nurburgring

Cu toate acestea, se ştie că noul BMW Seria 3 va fi construit pe o platformă modulară CLAR și datorită utilizării pe larg a aluminiului dur va avea o greutate redusă cu aproximativ 50 de kg; Chiar și în ciuda dimensiunilor mari: conform informațiilor preliminare, ampatamentul va crește cu 20 mm (până la 2.830 mm), iar lungimea totală – cu 60 mm (4.703 mm).

Sub capotă, ca și în prezent, vor exista motoare cu trei, patru și șase cilindri.

Premiera publică a noului sedan BMW Seria 3 va avea loc cu siguranţă la Salonul Auto de la Paris, iar autoturismele ar trebui să fie disponibile spre vânzare până la sfârșitul anului. Cel mai probabil, la fel în acest an sau deja la Geneva, în martie 2019, vom vedea şi noul Seria 3 Touring.

Vezi şi: (foto) Noul BMW Seria 3 G20 are un design final! Îl aşteptăm doar să debuteze în acest an

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/