(video) În modelele AURUS nu este loc pentru alte VIP-uri! Cu ce maşină a fost adus Igor Dodon la parada de la Moscova

Parada militară de la Moscova, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, s-a încheiat acum câteva minute. La eveniment au participat pentru a doua oară decapotabilele AURUS Senat, care au defilat prin Piaţa Roşie în faţa militarilor, dar şi a oaspeţilor.

Apropo, printre oaspeţi au fost şi mai mulţi lideri de state, printre care şi Igor Dodon. De la începutul acestui clip puteţi privi cu ce maşini au fost transportaţi până la Kremlin.

Cel mai probabil automobilele au fost puse la dispoziţie (ori majoritatea dintre ele) din oficiu, deşi nimănui nu i s-a oferit ocazia să circule cu noi modele AURUS, măcar cu simple sedanuri Senat. Nici chiar în scopuri de reclamă 🙂

https://www.facebook.com/RTRussian/videos/271819037236470/

Potrivit informaţiilor oficiale, liderii Belarusului, Uzbekistanului, Bosniei și Herțegovinei, Kazahstanului, Kârgâzstanului, Moldovei, Tadjikistanului, Serbiei, Osetiei de Sud și Abhaziei au fost invitaţi oficial şi au venit la Moscova special pentru Parada Victoriei.

Din imaginile disponibile putem vedea că:

  • Preşedintele Belarusului Aleksandr Lukașenko a ajuns într-un Mercedes-Benz S-Class facelift în caroserie W221, blindat! Amintim că acasă are o altă maşină de serviciu mai luxoasă.
  • Preşedintele Kazahstanului Kassym-Jomart Tokayev a ajuns într-un Mercedes-Maybach S 650 facelift în caroserie W222, blindat!
  • Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a ajuns într-un Mercedes-Benz S-Class facelift (S 350 d 4MATIC) în caroserie W222, neblindat.
  • Preşedintele Uzbekistanului Shavkat Mirziyoyev a venit într-un Mercedes-Benz S-Class facelift în caroserie W221, blindat!
  • Preşedintele Serbiei Aleksandar Vučić a venit într-un Mercedes-Benz S 450 4MATIC facelift în caroserie W222, neblindat.
  • Liderul republicii separatiste Abhazia, Aslan Bzhania, a ajuns cu un Mercedes-Benz S-Class facelift în caroserie W222, neblindat.
  • Preşedintele Tadjikistanului Emomali Rahmon a ajuns într-un Mercedes-Benz S-Class facelift în caroserie W221, blindat!
  • Liderul republicii separatiste Osetia de Sud, Anatolii Bibilov, a ajuns cu un Mercedes-Benz S 450 4MATIC facelift în caroserie W222, neblindat.
  • Poate singurul preşedinte care a fost văzut purtând mască este al Kârgâzstanului, Sooronbay Jeenbekov, care a ajuns într-un Mercedes-Benz S-Class facelift în caroserie W221, blindat!
  • În ce maşină a ajuns preşedintele Republicii Bosnia și Herțegovina, Milorad Dodik, nu am putut identifica.
  • A putut fi observat şi un S-Class facelift cu drapel chinez. Cel mai probabil este maşina ambasadorului acreditat la Moscova. De asemenea s-au filmat alte două S-Class-uri, unul prefacelift şi altul facelift, ambele blindate, însă fără suporturi pentru drapele.

În mod evident, doar preşedintele rus Vladimir Putin a ajuns la faţa locului într-o limuzină AURUS Senat, parte a coloanei oficiale formată dintr-o altă limuzină de rezervă şi două monovolumuri AURUS Arsenal.

Deşi, în imagini poate fi observată şi o a treia limuzină AURUS Senat în compania unui SUV Mercedes-Benz şi a unui VW Transporter. Cine se deplasa în aceasta nu se cunoaşte.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-masina-de-un-milion-de-euro-cu-care-a-mers-igor-dodon-la-intalnirea-cu-presedintele-turc/

Cmentariile sunt închise