(video) Decapotabile AURUS Senat au participat cu mare fast la a 75-a paradă militară de la Moscova

Acum are loc a 75-a paradă militară organizată în Piaţa Roşie de la Moscova pentru a marca 75 de ani de la momentul încetării celui de al Doilea Război Mondial. Evenimentul a fost amânat de pe 9 mai pentru ziua de astăzi din cauza pandemiei de COVID-19.

Pe lângă detașamente de militari şi tehnică de luptă, pe un itinerar stabilit au defilat şi două exemplare ale automobilului AURUS Senat Cabriolet, special pregătit şi dedicat exclusiv evenimentului.

Astfel, începând cu anul trecut, noile modele au înlocuit definitiv vechile ZIL-uri cu agregate GMC care au servit opt ani de zile.

Puteţi vedea momentul mai devreme aici:

Amintim că decapotabila se bazează pe platforma modulară unificată, cunoscută sub denumirea de EMP şi dezvoltată de centrul NAMI. Sub capotă ascunde fără modificări o unitate de propulsie hibridă care include un V8 biturbo de 4.4 litri (598 CP) şi un electromotor. Cutia de viteze este una automată cu nouă trepte, iar sistemul de tracţiune unul integral. Potrivit RIA Novosti, având o greutate de 3.5 tone poate face 0-100 de km/h în doar 6.0 secunde!

De un sedan se deosebeşte la mai multe capitole: două portiere lungi în loc de patru, un ampatament uşor mai scurt, praguri şi o podea întărită, un mod de rulare “ceremonial” în care viteza maximă este limitată la 20 de km/h, o suspensie diferită şi mult mai moale pentru a putea rula confortabil pe pavajul Pieţii Roşii, dar şi o gardă la sol redusă cu 20 de mm. Rigiditatea amortizoarelor, algoritmul funcţionării cutiei de viteze și a motorului sunt reglate prin apăsarea unui singur buton situat în apropierea levierului cutiei de viteze.

De asemenea, alte dotări includ un acoperiş textil cu un mecanism corespunzător de pliere în 30 de secunde şi un spaţiu special de depozitare al acestuia, un suport special în cabină pentru ca persoana oficială să se sprijine în timp ce stă în picioare (înălţimea suportului este reglată individual în baza staturii ministrului Apărării, dar şi al comandantului paradei), dar şi un stand pentru microfoane în locul scaunului din dreapta şoferului.

Noul AURUS Senat Cabriolet a fost făcut în trei exemplare (unul de rezervă) şi este al cincilea model din gama noii mărci după un sedan, o limuzină, un monovolum şi un viitor SUV. Există în presa rusă şi o confirmare că decapotabila va exista în serie în versiune cu patru locuri, însă când se va întâmpla acest lucru este deocamdată neclar.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/