(video) Ghinion! Posesorul unui unic Pagani care și l-a reparat în 2017 în urma unui accident, implicat într-un altul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ghinion, dublu. Unicul de pe planetă Pagani Huayra Pearl a fost implicat din nou într-un accident rutier!

Anterior, după o primă coliziune în 2016, supercarul a fost readus la condiţii normale şi încă modernizat, însă nici atunci producătorul italian nu l-a înzestrat cu oarecare soluţii magice pentru a evita pe viitor accidente.

Singurele imagini video de la faţa locului accidentului arată modelul Pagani pe un drum din Jeddah, Arabia Saudită. Fie din cauza vitezei excesive, fie din cauza controlului pierdut, supercarul s-a oprit în spatele unui galben Porsche Cayman GT4.

Consecințele sunt destul de usturătoare: partea frontală a mașinii va necesita investiții financiare mari pentru restaurare deoarece practic toată construcția mașinii este realizată din fibră de carbon sub cele mai diverse şi complicate forme.

Anterior în 2016, când maşina era folosită pe străzile Parisului, a fost implicată într-un accident mult mai grav care i-a afectat posteriorul. Atunci nu doar părțile caroseriei au fost grav avariate, ci și suspensia, sistemul de evacuare și motorul.

Pagani Huayra Pearl a devenit prima maşină din această linie de modele, construită la comandă complet în conformitate cu dorințele clientului. În total modelul Huayra a fost făcut în 100 de caroserii coupe şi 100 decapotabile.

Cmentariile sunt închise