(video) Ghinion! Un şofer a fost penalizat instant pentru deplasarea pe banda dedicată a străzii Ion Creangă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Benzile dedicate pentru transportul public din Chişinău sunt urâte de foarte mulţi şoferi. În primul rând pentru că nu se pot deplasa pe ele regulamentar şi în al doilea rând pentru că lasă celorlalţi participanţi la trafic o singură bandă, fapt care nu duce la fluidizare, ci din contra la ambuteiaje mai mari în ore de vârf.

Pe de altă parte alții nu văd o problemă în acestea, doar că se supără pe faptul că unii conducători auto intră şi deplasează intenţionat pe aceste benzi, considerându-i pe ceilalţi drept nişte proşti care stau în rânduri şi îşi pierd timpul, pe când pot merge liber şi fără teama unei penalizări.

Da, este adevărat, foarte mulţi scapă de penalizări meritate când rulează pe aceste benzi, însă în unele situaţii şi momente nepotrivite de ghinion nu se pot feri. Anume aşa s-a întâmplat de curând în cazul unui şofer pe strada Ion Creangă.

Încălcarea i-a fost surprinsă de un inspector INSP pe motocicletă, care se deplasa pe contrasens. Cel mai probabil şi el l-ar fi observat pe poliţist, motiv pentru care s-a mutat rapid pe banda necesară, însă nu a scăpat. Poliţistul s-a întors peste linia dublă continuă, l-a ajuns din urmă şi l-a rugat să tragă imediat pe dreapta pe un drum adiacent de lângă Universitatea Pedagogică, pentru a nu bloca banda cu pricina.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/