(video) Mii de şoferi “şi-au amintit” că vine Revelionul sau cum a fost exploatat astăzi cel mai mare pod din capitală

Mai puţin de 48 de ore au rămas până la trecerea dintre ani şi, cum se cuvine în această perioadă, se atestă o febră a pregătirilor, mai ales a mesei de sărbătoare. Unii concetăţeni s-au pregătit din timp, însă alţii, din câte se pare, obişnuiesc să lase totul până în ultimul moment. Astăzi cu adevărat s-a creat senzaţia că mii de oameni şi-au adus aminte de Revelionul care vine.

Un sens al viaductului de pe bd. Dacia a fost astăzi timp de mai multe ore exploatat la maxim, în direcţia Centru fiind imposibilă vreo deplasare urgentă. Să fie o coincidenţă motivul adunării unui număr enorm de vehicule într-un singur loc? Internauţii nu cred asta şi afirmă ironic că marea majoritate a conducătorilor auto se îndreptau se Piaţa Centrală pentru a cumpăra mai ieftin produse alimentare.

Nu mai spunem că transportul public a circulat cu abateri mari de la grafic, dar la sigur nimeni din cei care au utilizat astăzi artera nu s-a gândit că a contribuit la emanarea unei cantităţi semnificativ de mari de noxe, stând în ambuteiaje. Deşi, pe cine l-ar interesa asta, la fel precum este starea podului cu o vârstă de peste 30 de ani, care se numără în lista celor care ar avea nevoie de intervenţii…

Виадук стоит до ботаники

Posted by Леся Брыськина on Monday, December 30, 2019

FOTO: facebook.com/vitea.stratila
FOTO: facebook.com/nicula.mihay
FOTO: facebook.com/Victor Victor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-alerta-soferi-din-chisinau-se-gandesc-deja-cum-sa-inconjoare-acest-pod-din-cauza-starii-sale/

(video) A fost inventat automobilul ideal pentru evitarea ambuteiajelor

https://autoblog.md/video-cat-tupeu-evitat-ambuteiajul-de-pe-viaduc-mergand-cu-masina-pe-trotuar/

Cmentariile sunt închise