in ,

(foto) Costă o avere! Se vinde un Nissan Juke-R700 R35 – unul din cele cinci produse şi din trei existente

În urmă cu câțiva ani, Nissan și compania britanică RML Group au construit cinci modele Nissan Juke-R R35, toate dotate cu un motor și transmisie preluate de pe Nissan GT-R. Două crossovere au fost distruse în accidente, alte două aparțin Nissan, iar al cincilea este acum de vânzare pentru suma impunătoare de 649.500 de euro.

Este evident că a șasea copie a lui Juke-R R35 nu va mai apărea în lume, așa că este sigur de spus că acest automobil este cu adevărat unic.

Procesul de transformare a crossoverului compact nu s-a limitat la un simplu schimb al motorului şi cutiei de viteze. După “transplantul de inimă”, atelierul britanic de tuning Severn Valley Motorsport l-a preluat şi modificat mai aprofundat. Tehnicienii de acolo au mai instalat injectoare mai performante și sisteme proprii de admisie/evacuare a gazelor de eşapament pentru o mai bună “respirație”, printre altele. Ca urmare, puterea benzinarului de 3.8 litri a fost dusă până la 700 CP!

Juke a mai primit, de asemenea, discuri de frână față de 400 de milimetri și etrieri Brembo. Anvelopele măsoară 225/40 R20 pe față și 285/35 R20 pe spate.

Juke-R R35 este vândut prin intermediul market-ului online JamesEdition, acolo unde se găsesc maşini rare, case private, iahturi, avioane, ceasuri și alte obiecte de lux. Lansată în 2019, mașina se află în Germania și este vândută ca second hand, deși kilometrajul indicat este de doar 20 de kilometri.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Circuitele nu mai pot ţine bestia închisă! Detalii despre unicul Vulcan care poate rula pe străzi

(video) Un Nissan Qashqai cu 2000 de CP a stabilit un nou record de viteză printre SUV-urile modificate

Atelierul SVM păşeşte peste limite şi extreme. Pune un motor de GT-R pe un pick-up Nissan Navara

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?