(foto) Prima premieră neoficială din 2022! Noul BMW iX M60 a fost deconspirat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul BMW iX M60 a fost deconspirat cu câteva zile înainte de premiera sa oficială. Primele fotografii şi informaţii cu acest model au ajuns în spaţiul online imediat după Revelion prin intermediul presei auto din China.

De fapt, noul iX M60 va fi prezentat în seara zilei de 5 ianuarie în format digital. Din cauza pandemiei, BMW a decis să mute toate activitățile media planificate pentru Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas într-un program complet digital transmis în direct din Germania.

Detaliile disponibile:

  • Va fi versiunea de top a noului model electric al bavarezilor.
  • Automobilul vine standard într-o specificație Sport. Siglele de pe caroserie şi alte inserţii sunt de culoare neagră pentru contrast şi pentru a-i marca sportivitatea.
  • Se pot observa mecanisme de frânare de performanţă M Sport în spatele jantelor specifice, şi ele mai mari.
  • Scaunele frontale din interior ar avea un profil mai accentuat şi suporturi laterale mai pronunțate. Şi în habitaclu domină o tematică neagră.
  • Marea deosebire a versiunii faţă de cele inferioare va fi totuşi în termeni de putere şi performanţă. Spre deosebire de un BMW iX xDrive50 (523 CP/765 Nm), noul iX M60 va avea să ofere din două motoare electrice până la 619 CP şi 1.100 Nm de cuplu, cifre care se vor face simțite în dinamică.
  • Noul iX M60 poate face 0-100 km/h în 3.8 secunde şi rula cu maxim 250 km/h. Pentru comparație, iX xDrive50 are nevoie de 4.6 secunde şi are o viteză maximă limitată de 200 km/h, iar noul i4 M50 poate realiza sprintul în 3.9 secunde.
  • Autonomia maşinii se va putea ridica până la 575 km în ciclu WLTP (pentru iX xDrive50 se declară până la 630 km), ceea ce înseamnă că modelul beneficiază de aceeași baterie masivă de 105 kWh.

Staţi aproape! Peste câteva ore urmează să se confirme sau să se infirme aceste informaţii, după ce vor fi dezvăluite detalii complete.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise