În Moldova se va lansa MCARS.MD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Să cumperi sau să vinzi o mașină în prezent nu mai este la fel de simplu cum era altă dată. Automobilele devin din ce în ce mai tehnologizate, trendurile se schimbă de la o zi la alta, iar oamenilor le este din ce în ce mai greu să țină pasul cu toate aceste lucruri.

Prin urmare, indiferent că își doresc să vândă, să cumpere sau să schimbe mașina veche pe una nouă, oamenii pot întâmpina dificultăți. Din acest motiv MCARS.MD este platforma care își va oferi suportul, indiferent de tranzacția pe care vă doriți să o faceți.

Vânzarea propriului automobil

Ați avut în trecut experiențe neplăcute de a vinde propriul automobil? Parcările auto nu aveau niciun interes să vă vândă mașina sau cereau comisioane mari? Cei care vă contactau pe anunț nu țineau cont de ora la care sună sau vă propuneau oferte de schimb neavantajoase?

MCARS.MD vă va veni în ajutor! Nu mai trebuie acum să dați mașina dvs nimănui! Specialiștii MCARS.MD vor veni la dvs atunci când vă este comod, vor face fotografii și vor lua toate datele automobilului dvs.

De comun acord se va stabili prețul automobilului, iar mai departe ne vom ocupa noi de vânzarea acestuia! Noi vom răspunde la toate apelurile și ofertele de schimb, iar atunci când va lua legătura un client interesat, vom organiza întâlnirea pentru dvs.

Dacă sunteți interesat de acest serviciu, puteţi apela deja acum – 060 939 939.

Trade-IN auto rulat pe mașină nouă

MCARS.MD își propune să ofere și cel mai flexibil sistem de trade-in din R. Moldova! La sigur nu vom merge pe exemplul unor parcări auto care caută să rupă cât mai mulți bani pe asemenea tranzacții.

Noi ne propunem tranzacții cinstite și transparente, însă cu condiția să nu ni se propună la schimb un automobil viciat. Dacă mașina dvs este în stare bună, pentru noi nu contează vârsta ei sau kilometrajul parcurs. O vom inspecta ca să ne asigurăm de asta, vă vom face oferte de schimb pe una nouă și vă vom asista în tranzacția de schimb până este înmatriculat automobilul nou!

Dacă sunteți interesat de acest serviciu, puteţi apela deja acum – 060 939 939.

Consultanță în achiziția unui automobil nou sau second hand

Cum menționam mai sus, automobilele devin din ce în ce mai complicate. Mulți oameni nu țin pasul cu toate tehnologiile implementate în prezent pe mașini, iar astfel pot face greșeli când aleg unul, după care să apară anumite regrete.

MCARS.MD va avea grijă să vă ofere un suport și în acest sens. Ne vom dori doar să aflăm niște detalii despre cum vă propuneți să exploatați noua mașină, stabilim bugetul și venim cu variante care vi se potrivesc dvs.

Echipa noastră are o experiență foarte bogată în acest sens. În cadrul test drive-urilor am testat deja sute de automobile, iar în trecut mai bine de 300 de oameni au fost consultați de omul care va sta în fruntea echipei, el fiind și redactorul-șef AutoBlog.MD – Constantin Mihalachi.

Dacă sunteți interesat de acest serviciu, puteţi apela deja acum – 060 939 939.

Despre MCARS.MD

MCARS.MD este un proiect al OFERTEAUTO SRL, companie fondată de Constantin Mihalachi, cunoscut jurnalist auto din Republica Moldova cu o experiență foarte bogată în domeniul automobilistic.

Indiferent de serviciul ales, clienții pot fi siguri că li se vor oferi servicii transparente și cinstite. Nu ne propunem să riscăm cu reputația pe care o are AutoBlog.MD și serviciul de căutare a automobilelor rulate Auto Inspect pentru a obține profit. Suntem aici pentru a-i ajuta pe oamenii care apelează la noi!

Pentru mai multe detalii despre serviciile MCARS.MD puteți afla la numărul de telefon 060 939 939 sau în câteva zile pe site-ul MCARS.MD.

Cmentariile sunt închise