(foto/video) Accident frontal pe strada Petricani. Impactul a dus la aprinderea unui automobil

Un accident de circulaţie s-a produs în această după amiază pe strada Petricani din capitală. Două automobile au fost implicate într-o coliziune frontală, după ce unul a părăsit banda regulamentară şi a intrat pe contrasens, cel mai probabil şoferul angajându-se intenţionat într-o depăşire ilegală.

Contactul a dus la aprinderea unuia dintre automobile. În zonă circulaţia s-a îngreunat pentru că mai mulţi şoferi s-au oprit şi au sărit în ajutor cu mai multe stingătoare.

https://www.facebook.com/automobilistmd/videos/765380747331445/

Contactată de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat că poliţia a fost sesizată despre cele întâmplate la ora 12:18. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au stabilit că în accident sunt implicate două unități de transport: o Toyota condusă de un bărbat în vârstă de 35 ani şi un VW la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 30 de ani. În urma impactului a avut de suferit şoferul din VW, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.

Pe cazul dat este inițiată o anchetă. Circumstanțele producerii accidentului rutier, cât şi stabilirea şoferului vinovat, urmează a fi precizate.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise