(video) Opţiune interesantă pentru proprietarii de Chevrolet Corvette Z06 – asamblarea motorului său

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cei care intenționează sau au comandat un Chevrolet Corvette Z06 vor avea posibilitatea de a-i asambla independent “inima”! Despre aceasta a declarat directorul fabricii de motoare din Bowling Green (Kentucky), Kai Spande. Noul serviciu va fi disponibil doar pentru agregatul LT6 al supercarului menţionat și nu va fi gratuit.

Cei care vor dori să învârtă șuruburi, printre multe alte operaţiuni, vor fi repartizați la un loc de muncă din centrul de asamblare și li se va asigura o livrare continuă a componentelor necesare. Evident că asamblarea acestui propulsor, fiind unul nou, va avea loc sub supravegherea unui mecanic calificat.

După finalizarea asamblării, V8-ul natural aspirat de 5.5 litri (670 CP) va fi trimis pe standul de testare, iar dacă totul va fi în ordine atunci va fi expediat în fabrica auto şi montat exact pe maşina comandată de cel care i l-a strâns.

O astfel de experienţă va costa cel puţin 5.000 de dolari SUA şi va fi disponibilă abia din al doilea trimestru din 2023.

Apropo, Chevrolet a închis deja cartea de comenzi pentru noul Corvette Z06 din gama anului 2022. Există deja câteva sute de maşini de pregătit şi nu se mai preiau alte comenzi până la sfârşitul acestui an calendaristic.

Află mai multe despre noul Corvette Z06:

Cmentariile sunt închise