(video) Treceri pentru pietoni sau pentru maşini? Iată cum sunt sfidate regulile lângă Gara Feroviară

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Privind zilnic atât de multe înregistrări realizate prin intermediul camerelor de bord, în care sunt surprinse diverse încălcări, se creează senzaţia că o bună parte dintre şoferi pe bună dreptate au lipsit de la multe sau de la practic toate orele teoretice, imediat după ce s-au înregistrat cu intenția de a frecventa o şcoală auto, după care s-au înţeles cumva să fie admişi pentru a primi documentul de absolvire.

Într-o altă ordine de idei, ceea ce au învățat pur şi simplu s-a uitat, fie se ignoră intenționat! La ce bun să ştii, să ţii minte toate regulile, dacă scopul principal este să ajungi de la A la B şi mai important e să cunoști cum să ţii sub control cel puţin o tonă de metal, cu sau fără gândul că aceasta poate lua vieţi? Cam asta şi-ar spune unii sau arată prin fapte că gândesc anume aşa.

La urma urmei, cel mai ciudat este că, deşi ani de zile parcurg acelaşi drum, unii participanţi la traficul din Chişinău încă nu au învăţat şi nu au memorat cum să-l parcurgă corect, fără greşeli şi încălcări. Doar priviţi ce indiferență se înregistrează în preajma sensului giratoriu de lângă Gara Feroviară. Şi niciun echipaj de patrulare de pe lumea asta nu-i poate speria…

Atenţie, cuvinte necenzurate!

Doi şoferi au schimbat banda pe trecerea de pietoni şi au pus-o într-o situaţie incomodă pe o femeie. Din cauza lipsei unui câmp vizual, un pieton a fost la un pas de a fi lovit de aceasta.

Pe aceeaşi trecere, însă pe contrasens:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/