(video) Impact puternic pe strada Albişoara. Părţi şi bucăţi din maşini s-au împrăștiat pe carosabil

Un accident dur cu implicarea a două automobile s-a produs acum câteva minute pe strada Albişoara. La moment se circulă cu dificultate pentru că maşinile s-au oprit practic în mijlocul drumului.

Ceilalţi participanţi la trafic trebuie fie să le ocolească pe ele, fie să ocolească atent părţile şi bucăţile de caroserii şi alte piese împrăștiate pe carosabil, de teama să nu înregistreze vreo pană.

Contactată de AutoBlog.MD, Natalia Stati, ofiţerul de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a putut spune că accidentul a fost înregistrat prin intermediul unui apel la 112 la ora 16:36. Acesta s-a produs la intersecţia străzilor Albişoara cu Renaşterii. Mercedes-ul era condus de un şofer de 25 de ani, iar BMW-ul de unul de 33 de ani.

În urma impactului a avut de suferit careva traumatisme ultimul, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și care dintre șoferi se face vinovat de comiterea accidentului. Martorii afirmă că cel mai tânăr ar fi vinovat şi ar fi manifestat un condus agresiv.

VIDEO: facebook.com/vlada.zg

Cmentariile sunt închise