(video) Momente amuzante. Cum a fost surprins că conduce un şofer din Bucureşti

Momente amuzante surprinse pe un drum din comuna Ostra, Suceava, România. Un şofer cu un VW înmatriculat în Bucureşti a fost filmat cum “face abuz” de maneta semnalizatoarelor de direcţie, acţionând-o practic în fiecare curbă!

Cel care a filmat toată scena, dar şi conducătorul auto din stânga sa se distrau pe cinste în timp ce pariau pe momentul când colegul lor urma să le arate încotro merge.

Nu am putut înţelege într-un final cum şi-a motivat acţiunile, după un schimb de replici, însă gesturile sale i-a făcut şi pe internauţi să râdă şi să spună ironic: “a semnalizat cât pentru toți deținătorii de BMW din România”, “asta e genul de persoană care bate la ușă și când intră şi când iese din cameră” sau “n-am văzut atâta semnalizare în 5 ani de condus prin București”.

Vezi şi: (video) Situaţie amuzantă. Cum o şoferiţă le-a dat bătăi de cap unor polițiști ucraineni

Vezi şi: (video) Situaţie amuzantă. A fost descoperit secretul ambuteiajelor din oraşul rusesc Irkutsk

Vezi şi: (video) Cum să conduci un „Ghelik” prin Chişinău? Vei râde cu lacrimi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/