(video) Ar fi necesare camere generatoare de amenzi? Într-o intersecție din Chișinău mulți șoferi nu văd un indicator

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ar fi necesare camere de supraveghere ale traficului? S-au prezența unui echipaj de poliție? Căci doar în astfel de circumstanțe unii șoferi își mai aduc aminte că sunt obligați să respecte RCR precum toți ceilalți. Să respecte un banal indicator…

Într-o intersecție din Chișinău ar fi necesară vreo astfel de sperietoare, căci mulți șoferi pur și simplu nu vor să vadă un indicator care le este incomod. Imagini surprinse de un cititor AutoBlog.MD demonstrează acest lucru.

Martorul ocular declară că în intersecția străzilor Sfatul Țării și București au loc încălcări sistematice. Amenzile ar curge gârlă dacă ar sta cineva să țină cont de toate încălcările care au loc într-o singură oră, nu mai vorbim de o zi. Deși există un indicator de direcție obligatorie, mulți șoferi se deplasează în toate direcțiile în care doresc.

Vezi și: (video) No comment: Priviți cum înţelege un şofer din Chişinău indicatorul dat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise