(video) Ultima şansă de a-l procura! Mercedes-Benz G 500 nu va mai exista cu motor V8

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Mercedes-Benz anunţă modelul G 500 Final Edition, o ediţie limitată de 1.500 de maşini non-AMG care vor mai avea sub capotă propulsorul V8 de 4.0 litri cu 421 CP!

După epuizarea acesteia constructorul german nu va mai oferi SUV-ul obişnuit cu un astfel de agregat, ci doar cu unităţi cu şase cilindri, odată cu actualizarea programată pentru 2024.

Modelul special sărbătorește și aniversarea a 30 de ani de la apariţia primului G 500 (modelul 500 GE V8).

Caracteristici cheie:

  • Ediția finală G 500 V8 este disponibilă în trei variante de culoare. Respectiv, vor fi oferite câte 500 de maşini în nuanțele: metallic paint obsidian black, MANUFAKTUR paint opalith white magno şi MANUFAKTUR paint olive magno.
  • În plus, modelul special prezintă inscripția „FINAL EDITION”, de la banda de protecție exterioară până la inserția din capacul roții de rezervă. Însuşi inelul roții de rezervă vine finisat în crom lucios.
  • Ediția finală dispune și de jante din aliaj ușor AMG de 20 de inchi, cu un design cu cinci spițe duble. În combinație cu finisajul de vopsea MANUFAKTUR olive magno, acestea sunt vopsite în culoarea caroseriei și au un finisaj de suprafață turnat. Pentru celelalte două variante, acestea sunt negre și au un finisaj de suprafață turnat. 
  • Ca parte a pachetului de sigle MANUFAKTUR, mânerele ușilor cu logo în relief completează aspectul de înaltă calitate al modelului special. Există, de asemenea, un proiector de logo în oglinzile exterioare, care proiectează logoul „G” și inscripția „STRONGER THAN TIME” pe pământ atunci când staționează. În plus, cumpărătorii vor primi o husă exclusivă pentru mașină cu inscripția „STRONGER THAN TIME”.
  • Conform tradiției, G 500 nu reprezintă doar motoare puternice, ci și echipamente interioare de înaltă calitate. În consecință, modelul special își întâmpină ocupanții cu inscripții iluminate „FINAL EDITION” pe ornamentele pragurilor. Inscripția poate fi găsită și pe mânerul de pe bord, dar și pe spatele cheii vehiculului.
  • SUV-ul este echipat exclusiv cu noul MANUFAKTUR full leather package, care se potrivește perfect cu vopseaua exterioară respectivă. Numele spune totul: aproape întregul interior este căptușit cu piele Nappa, de la portbagaj până la plafon și panourile de pe comutatoarele de reglare a scaunelor. Secțiunea centrală a căptușelii acoperișului este colorată pentru a se potrivi cu panoul central al scaunului și are același design în diamant.
  • În plus, pachetul Superior Line cu sistemul audio Burmester surround, Active Multicontour Seat Package Plus și scaunele din piele MANUFAKTUR Nappa bicoloră vin standard

G 500 V8 Final Edition poate fi comandat din 27 iunie 2023. Toate suplimentele costă în Germania 66.146,15 euro pe lângă preţul standard al maşinii (130.203 euro în Germania).

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise