(video) Fără cuvinte! Vezi cum un şofer de camion s-a angajat într-o depăşire pe timp de ceaţă lângă Bălţi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am intrat în sezon de iarnă şi condițiile meteo s-au schimbat. Nu însă şi atitudinea unor conducători auto, care vor păşi în 2023 cu lecţii neînvățate şi cu niciun efort depus în a face traficul rutier mai sigur. De prevederile RCR nu mai ţin cont, iar recomandările, postările şi campaniile poliţiei sunt inutile. Cum de responsabilizat astfel de şoferi care pun în pericol vieţi străine? Oare lipsirea de dreptul de a conduce autovehicule este singura soluţie?

Doar priviţi ce situaţie de accident s-a întâmplat acum câteva zile pe drumul care leagă localitatea Sadovoe de oraşul Bălţi. Deşi s-a anunţat din timp despre formarea ceţii în zona de nord a ţării şi s-a cerut adaptarea stilului de condus, câţiva curajoși au ieşit la depăşiri riscante şi încă neregulamentare! Posesorul camerei de bord a fost nevoit să tragă urgent de volan pentru a evita un impact frontal.

Zeci de internauţi s-au arătat revoltați în fel şi chip de cele filmate şi au cerut poliţiei să ia atitudine!

VIDEO: tiktok.com/@zji0dey

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise