(video) Unde-i poliţia când este nevoie? Oamenii nu pot dormi noaptea din cauza derapajelor de lângă Circ

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţia se laudă cu mare fast într-un proaspăt filmuleț că activează intens, mai ales noaptea… De ce să faci asta când e responsabilitatea ta prin noţiune, nu e prea clar, dar ok, fie.

De aici şi următoarea întrebare: unde au fost poliţiştii responsabili de această zonă din sectorul Rîşcani în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18 februarie, în jurul orei 2:00, atunci când s-a înregistrat o ploaie?

Un alt internaut ţine să menționeze că astfel de acţiuni au loc zilnic acolo (şi la alte sensuri giratorii din preajmă) după ora 2 şi este perturbată liniștea publică. Se tolerează deci sau se permite asta?

De notat că astfel de distracții în trafic se practică şi pe alte străzi ale capitalei!

VIDEO: facebook.com/lipcan.vasile

Pont pentru IGP: urmăriţi pagini de Facebook, TikTok sau Instagram care se ocupă de promovarea unui astfel de condus. Poate aşa va fi mai uşor de găsit pe cei fără astâmpăr!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise