(video) Pagani a felicitat Lamborghini cu lansarea noului Revuelto

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Lamborghini Revuelto și-a făcut debutul mult așteptat într-o serie de evenimente la sediul italian al companiei. Noua mașină super sport a fost prezentată în primul rând presei în noul Emissions Technology Center din inima fabricii, de către președintele și CEO-ul Automobili Lamborghini, Stephan Winkelmann, împreună cu alți membri ai Consiliului de Administrație.

Oaspeții internaționali au vizitat apoi noua linie de producție pentru primul vehicul HPEV (High Performance Electric Vehicle) din lume, alături de facilități specializate, cum ar fi Centrul de Dezvoltare a Compozitelor și atracții precum muzeul, o expoziție specială de mașini de patrimoniu și Parco Lamborghini.

După ce au explorat bulevardul principal al fabricii unde erau expuse cele mai emblematice modele istorice, oaspeții s-au bucurat de o cină de gală exclusivă pe noua linie de producție, înconjurați de primele mașini Revuelto produse.

Livrările noului model vor începe în ultimul trimestru al anului 2023. Numărul de comenzi depăşeşte deja doi ani de producţie, iar marea majoritate a clienţilor le-au făcut fără să ştie cum arată măcar!

Toate detaliile despre noul produs Lamborghini:

Evenimentul de prezentare în reluare:

Ar mai fi de notat o raritate în industria auto, mai ales cea italiană, unde companiile auto se întrec şi în mândrie. Pagani a felicitat Lamborghini cu lansarea şi chiar a inclus-o într-un stories!

Amintim că Horacio Pagani, înainte de a-şi deschide propria afacere, a fost un angajat Lamborghini, iar până a ajunge la funcţia de inginer-şef a fost nevoit să înceapă de jos, chiar să spele podele.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise