(video) Atenție! Se suspendă parțial traficul pe strada Alba Iulia până pe 2 iulie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Informăm șoferii că în perioada 17 mai – 1 iulie, inclusiv, va fi suspendat parțial, pe benzi, traficul rutier pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Restricțiile de circulație au loc în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a învelișului asfaltic. Poliția solicită prudență de la toți participanții la trafic.

De fapt, lucrările în forță au început de astăzi. Până la ora 17:00 va fi sistat parțial traficul rutier în preajma intersecției străzilor Alba Iulia și Ion Pelivan.

Pe str. Alba Iulia se fac lucrări de reparație a carosabilului, pregătindu-l pentru aplicarea tratamentului bituminos Slurry Seal. Lucrările de pregătire includ: reparația bordurilor, frezarea și plombarea zonelor defecte de carosabil, ridicarea la cota drumului sau schimbarea receptoarelor și gurilor de vizitare.

În anul curent, asemenea lucrări urmează pe bd. Moscova, str. Miorița și bd. Mircea cel Bătrân (tronson str. Petru Zadnipru – str. Ion Dumeniuc).

Amintim că Slurry Seal este un tratament de întreținere aplicat pe suprafețele existente din asfalt pentru a le prelungi durata de viață. Este ca un fel de asfalt industrial turnat pe suprafața deteriorată.

Acest amestec este aplicat pe stradă pentru a: umple fisurile, proteja de apă și soare, oferi o suprafață nouă de rulare.

Slurry Seal este numită o soluție rentabilă deoarece prelungește durata de viață a asfaltului existent fără a fi necesară înlocuirea totală a acestuia. Se folosește frecvent pe străzi rezidențiale.

Cmentariile sunt închise