(video) Chişinău: Un şofer a încălcat intenţionat o regulă pentru a spune că nu intenţionat a udat nişte pietoni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Problemă veche, obișnuință tot veche. Orice şofer care utilizează drumurile din mun. Chişinău cunoaşte deja foarte bine în ce stare sunt acestea, într-una departe de a fi ideală. Până lucrurile se vor schimba în acest sens, dacă se vor schimba, este necesar de adaptat realităților şi de asigurat un confort optim tuturor celor care utilizează infrastructură rutieră.

Data viitoare când vă veţi deplasa la volanul unui autovehicul în condiţii de ploaie, aduceţi-vă aminte de aceste imagini. Poate aşa vă veţi salva automobilul şi de o eventuală deteriorare, de un pericol ascuns de o groapă cu apă. Fiţi prudenţi, manifestaţi respect reciproc şi nu procedaţi ca şoferul din imagini, inclusiv în ceea ce priveşte virarea la dreapta într-un ultim moment de pe o bandă necorespunzătoare!

Ajuns din urmă, conducătorul începător al mașinii şi-a recunoscut vina, dar a declarat că nu o făcuse intenționat. Amintim că potrivit RCR, una dintre obligațiile conducătorului auto este să conducă în aşa fel încât să nu stropească pietonii, atunci când pe drum este apă sau noroi!

VIDEO: facebook.com/bmwsmile

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise