De la începutul anului poliţia a monitorizat peste 21600 de şoferi. Ce a depistat în urma acţiunilor

Ce este mai important: VITEZA (adrenalina, senzații tari, euforie) sau VIAȚA (familia, părinți, copii)? Aceasta este dilema celor de la INP, constatând că pentru unii șoferi prioritar este viteza cu care circulă pe drumurile din ţară. O demonstrează o analiză făcută de la începutul lunii aprilie curent.

Imagini simbol

Vezi şi: Util de ştiut. Cum şi cu ce în Republica Moldova poliţiştii măsoară viteza maşinilor

Potrivit INP, statistica arată că în perioada 1 ianuarie – 15 aprilie curent, peste 21.600 de conducători auto au depășit limita de viteza admisă. Acest lucru înseamnă că zilnic, circa 200 de șoferi amatori de senzații tari, conștient aleg viteza și apasă din greu pe accelerator.

Din această cauză, în perioada sus menționată, au avut loc 160 de accidente rutiere soldate cu 24 de persoane care şi-au pierdut viaţa, iar alții 225 au primit multiple traumatisme.

INP se adresează către conducătorii auto să facă alegerea corectă și să aleagă viața, aceasta fiind cel mai de preț lucru pe care îl are un om.

Vezi şi: (foto) Lângă Băcioi, un radar a reacţionat la viteza unui BMW X6 M. A fost urmărit până într-un sat din raionul Cimişlia

Vezi şi: (video) Vitezomanii din Estonia au început să primească amenzi împreună cu un card informativ. Ce scrie pe el

Vezi şi: (video) Epopeea continuă! Poliţia face noi precizări în cazul şoferiţei care şi-a făcut de cap noaptea prin centrul capitalei

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/