(video) Noul Rezvani Hercules 6×6 este numit “dumnezeul pickup-urilor” şi poate avea 1300 CP

Compania americană Rezvani revine în centrul atenţiei cu un “dumnezeul al pickup-urilor”. Noul Hercules 6×6 vine pe piaţă în încercarea de a atrage clienţi cu un entuziasm, aşa cum a fost în cazul ediţiei limitate lansate de Mercedes-Benz – G 63 AMG 6×6!

Caracteristici cheie:

  • La fel ca şi modelul Tank, Hercules 6×6 este realizat pe baza noii generaţii Jeep Wrangler. De la acesta a preluat şasiul cadru, trenul de rulare şi carcasa caroseriei, însă toate au fost modificate şi ranforsate pentru că maşinăria poate fi şi blindată!
  • Dimensiunile sale sunt de 6.2 metri în lungime, 2.14 metri în lăţime, 2.0 metri în înălţime şi 3.505 mm măsoară ampatamentul (între osia frontală şi cea de-a doua)!
  • Bena măsoară în lungime 2.377 mm!
  • Sistemul de tracţiune 6×6 este unul multi-mode: Hercules poate fi mişcat de o singură, două sau toate trei osii împreună, la dorinţă.
  • Pe toate roţile stau în echipare de bază arcuri de suspensie spiralate. Opţional, printr-un pachet Off-road, se pot instala amortizoare impunătoare marca Fox de 3.0 inci, cu rezervoare externe pentru lichidul necesar lor. Pachetul mai include o gardă la sol sporită şi anvelope pentru off-road.
  • O altă opţiune sunt nişte mecanisme de frânare de performanţă care includ etriere de 16 inci şi cu câte opt pistoane.
  • Standard se oferă un V6 natural aspirat de 3.6 litri (289 CP) sau un V6 turbodiesel de 3.0 litri cu aceeași putere. A doua opţiune este un SRT V8 natural aspirat de 6.4 litri şi cu 500 CP sau o unitate nebună V8 HEMI Supercharged de 7.0 litri, forţată să genereze 1.300 de CP!
  • Rezvani Hercules 6×6 Military Edition este o variantă blindată a maşinii şi este făcută în baza standardului de protecţie B7 (valabil şi pentru geamuri). O astfel de maşinărie se poate comanda doar cu motoare V8. Printre opţiunile neobişnuite şi disponibile pentru el se numără un sistem de protecție împotriva deteriorărilor electromagnetice (EMP), sistem Night Vision inclusiv cu o cameră termală, bullbar frontal din oțel, ecran de fum, sirenă, măşti anti-gaz, praguri exterioare retractabile electric, corpuri de iluminat auxiliare, etc.
  • În habitaclul ambelor autovehicule, scaunele sunt acoperite cu piele scumpă (peste 10 stiluri), însă planşa de bord, panoul de bord, volanul şi alte elemente sunt unele similare cu cele dintr-un Jeep Wrangler. Totuşi, fiecare interior de maşină poate fi personalizat în cele mai mici detalii.

Preţul de start pentru un Rezvani Hercules 6×6 este de 225.000 de dolari. Varianta Military Edition costă de la 325.000!

Accesând configuratorul online, ne-am convins că cea mai scumpă opţiune este propulsorul de 7.0 litri, care este cuplat la o cutie de viteze ZF cu opt trepte, preluată de la noul Ram 1500 TRX – costă alţi 249.000 de dolari! Iar dacă se alege pentru Military Edition atunci în genere costă alţi 295.000 de dolari!

Am configurat un Rezvani Hercules 6×6 Military Edition şi am bifat toate opţiunile disponibile. Ne-a ieşit aproape 705.000 de dolari!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-abia-acum-este-gata-hennessey-scoate-la-vanzare-noul-goliath-6×6/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/