(video) Control pierdut și pe bulevardul Negruzzi. Un tânăr șofer a derapat pe carosabil umed

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident matinal pe bd. Negruzzi din capitală. Un șofer s-a încumetat să-l facă pe loc drept, pe un sens de circulație absolut liber, deși cu siguranță a observat un carosabil umed în fața ochilor. La un moment dat a alunecat, probabil din cauza unui demaraj făcut brusc și concomitent cu o ușoară schimbare de direcție. Rezultatul a fost surprins foto și video.

VIDEO: facebook.com/skysav

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că accidentul a fost înregistrat prin apel 112 la ora 7:25. La fața locului, pe bd. Negruzzi, s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere.

Informațiile arată că la volanul albului Opel Combo era un tânăr de 20 de ani. Acesta nu ar fi ținut cont de situația rutieră și anume starea umedă a carosabilului după niște precipitații. A pierdut controlul asupra mijlocului de transport și după ce derapat s-a ciocnit de o Mazda și un BMW care erau parcate lângă drum.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Vezi și: (video) Se găseşte în Chişinău, nu şi în RCR! Marcajul bizar care există lângă un sens giratoriu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise