in , ,

(video) Manhart Performance i-a schimbat caracterul lui Range Rover Velar SVA

Atelierul german de tuning Manhart Performance poate face din Range Rover Velar SVAutobiography un SUV mai atrăgător din punct de vedere vizual, mai puternic, dar şi mai bine auzit pe drumuri!

Programul de tuning propus se rezumă în mare parte la un chip tuning care forţează motorul V8 Supercharged să genereze 600 CP şi 750 Nm de cuplu în loc de 550 CP şi 680 Nm. Cu noile cifre se poate face 0-100 în 4.3 secunde (-0.2 s) şi se poate atinge practic 300 de km/h pe autostradă.

Se mai angajează atelierul să înlocuiască doar câteva părţi ale eşapamentului cu unele sport, alături de noi convertizoare catalitice cu câte 200 de celule. Terminaţiile noi sunt patru la număr şi sunt finisate în culoare neagră.

Suspensia, sistemul de frânare şi interiorul pot fi modificate la solicitare, în timp ce exteriorul este decorat cu un set de autocolante de la Manhart, alături de nişte jante de 23 inci cu finisaj negru lucios: 10.5 x 23″ (ET44 285/35 ZR23) pe faţă şi 10.5 x 23″ (ET44 285/35 ZR23) pe spate.

Poţi consulta modificările propuse şi costul acestora în broşura ataşată. Maşina din imagini se poate cumpăra de aici.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

Iti place articolul?