(foto/video) Volvo XC60 Black Edition – bestseller ca model special sportiv şi elegant

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Volvo lansează (iniţial sau exclusiv, nu ştim exact) pe piaţa germană ediţia limitată XC60 Black Edition. Împreună cu linia de echipamente Plus și motorizarea B5 AWD pe benzină de 184 kW (250 CP) cu sistem mild hybrid, poate fi comandat acum pentru minimum 61.700 de euro.

Denumirea îi spune totul: vopsit la general în Onyx Black, mai dispune de alte numeroase detalii negre. Sigla, literele, emblema şi orice alt detaliu cromat, de exemplu, sunt toate în negru, la fel ca și jantele din aliaj de 21 de inchi, care au un design cu cinci spițe duble. Aspectul complet negru oferă SUV-ului premium un plus de sportivitate și eleganță în acelaşi timp.

Culoarea întunecată continuă în interior: căptușeala în nuanţă antracit se întâlnește cu scaune sport tapițate parțial cu piele şi textile în nuanţă antracit sau cu scaune confortabile din piele nappa, care oferă suport lombar, reglaje electrice şi memorie. Inserțiile decorative din aluminiu „Metal Mesh” formează un contrast armonios.

Volvo XC60 Black Edition poate fi combinat doar cu cele mai înalte două linii de echipare – Plus și Ultimate. Drept urmare, ocupanții se bucură de un confort maxim. Pe lângă sistemul de acces Keyless Drive cu hayon controlat de senzor, există și iluminare ambientală și un sistem extins de calitate a aerului cu filtrare fină a prafului conform standardului de calitate a aerului PM2.5. Ajutoarele de parcare față și spate și o cameră de marșarier fac manevrarea în cel mai mic spațiu un joc de copil. La aceasta contribuie și numeroase sisteme de asistență.

Un Volvo XC60 Black Edition Ultimate (care costă de la 69.250 de euro) mai include un Pilot Assist cu control adaptiv al vitezei de croazieră de până la 130 km/h, Emergency Stop Assist, asistent BLIS pentru unghiul mort, avertisment privind vehiculele care se apropie rapid și intervenția în direcţie, alertă de trafic transversal, faruri full LED cu toţi asistenții pentru faze şi viraj, precum și proiectoare LED anti ceaţă, sistem audio High Performance Sound Pro de la Harman/Kardon, un head-up display și o trapă panoramică din sticlă.

Ca alternativă la motorul pe benzină B5 AWD, sunt disponibile unităţile plug-in hybrid T6 AWD și T8 AWD. În combinație cu bateria de înaltă tensiune de 18.8 kWh, autonomia electrică pusă la dispoziţie poate acoperi până la 78 de km. O transmisie automată cu opt trepte transmite puterea către toate cele patru roți. Cu noul încărcător de bord, cu o putere care s-a dublat aproape la 6.4 kW, timpul de încărcare a devenit mai scurt.

Ediția Neagră a fost lansată pentru prima dată la începutul mileniului. De atunci, designul sportiv și elegant, cu accente negre, a împodobit multe serii de modele diferite, cel mai recent fiind vorba despre Volvo V70 și Volvo XC70 în 2014, dând un plus de aromă variabilelor polivalente.

Apropo, acum un an, în februarie 2022, pentru piaţa din SUA a fost anunţat în format similar un S60 Black Edition. Mai puţin de 450 de maşini au fost produse anul trecut.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/