(video) Tânărul spălător auto care a distrus un BMW lângă Hînceşti a fost reţinut şi are deschis un dosar pentru răpirea lui

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Detalii despre accidentul cu un BMW Seria 5 care a fost lăsat pe noapte la spălat într-o parcare de lângă o spălătorie de pe strada Grenoble, a cărei proprietară a afirmat că se cunoaşte cu angajaţii acesteia.

Conform datelor pe care le-am obţinut de la ofiţerul de presă al IGP, Mariana Beţivu, accidentul cu implicarea maşinii a fost înregistrat în serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni la ora 4:06 a zilei de 5 iulie. Prima informație a fost că un BMW a derapat pe traseul R3 şi posibil o persoană a fost traumatizată.

Venit la faţa locului, echipajul de poliţie a găsit BMW-ul în cauză deteriorat, însă în urma accidentului rutier conducătorul auto a dat bir cu fugiţii! Din această cauză nu s-a mai putut stabili o pretinsă stare de ebrietate a lui şi faptul dacă mai avea pe cineva drept pasager.

Ulterior, ca urmare a documentării sub aspect de răpire, suspectul a fost identificat şi s-a putut astfel stabili că la volan s-a aflat un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar din localitatea Filipeni din raionul Leova, care nu deţine vreun permis de conducere!

În timpul deplasării pe traseul R3, din direcția mun. Chișinău spre direcția or. Hîncești, a manifestat imprudență în trafic şi drept urmare a pierdut controlul asupra volanului. În rezultat s-a tamponat în parapetul amplasat pe partea dreaptă a carosabilului.

Acesta a fost reţinut pentru 72 de ore, conform datelor Poliţiei Capitalei. Ofiţerul de presă Svetlana Scripnic a declarat pentru AutoBlog.MD că proprietara autoturismului a fost anunțată de poliție despre accident, după care aceasta s-a adresat cu o plângere la poliţie. Tânărul este documentat penal conform articolului 192 prim. Alte circumstanţe se stabilesc.

Apropo, într-un reportaj realizat de TV8, şoferiţa a declarat că a aflat de la poliţie cum s-a produs accidentul rutier, afirmând că doi tineri s-au urcat în automobil, detaliu care nu se află în informația oficială pe care am primit-o de la autorităţi.

Iar într-un reportaj pentru Pro TV, tânăra afirmă deja că maşina i-a fost luată fără permisiune de un singur angajat. Tot Pro TV afirmă că, potrivit poliţiei, tânărul angajat al spălătoriei era în stare de ebrietate, însă Mariana Beţivu ne-a comunicat că nu deţine informaţii dacă era beat sau nu (căci, după cum am spus, a fugit de la locul accidentului)!

BMW-ul a costat-o pe tânără 33.000 de euro şi era asigurat.

Nu este pentru prima dată când auzim despre astfel de situaţii, când angajaţii unor spălătorii iau maşini şi merg să facă plimbări, deşi nu se întâmplă des. Inclusiv acest caz recent ar trebuie să servească drept lecţie pentru toată lumea! Fiţi înţelepţi!

Cmentariile sunt închise