(video) Cazul Avante: Ce s-a întâmplat în spălătorie și cine va achita bunul distrus

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Știrea zilei de ieri, despre care probabil sunteţi deja la curent, bineînțeles ține de cazul BMW-ului avariat după ce angajații unei spălătorii din capitală și-au permis să urce la volanul mașinii fără permisiunea proprietarului, pentru ca ulterior să distrugă automobilul.

🚨 Fiți atenți când spălați automobilul la AVANTE! 🚨#Avante #AvanteMoldova #avantecarwash #iresponsabilitate…

Posted by Mihaela Ps on Friday, 7 July 2023

De altfel, ieri nu ne-am grăbit să dăm un articol la subiect, din moment ce înțelegeam că lucrurile pot fi mai complexe decât cele descrise de proprietara BMW-ului Seria 5 pe o reţea de socializare. Ne-am dorit să adunăm cât mai multe informații la subiect și iată că ieri, seara târziu, am reușit să obținem imaginile de pe camerele video ale spălătoriei.

Din primul video se poate vedea cum proprietara mașinii a staționat pe teritoriul benzinăriei, își ia lucrurile din automobil, încuie mașina și se îndreaptă spre ușa spălătoriei. Atrageți atenția că acest lucru se întâmplase după miezul nopții, la ora 00:11 a zilei de 5 iulie.

VIDEO: autoblog.md

După asta, proprietara mașinii a intrat pe ușa secundară în spălătorie, unde s-a îndreptat către trei angajați care stăteau la masă și serveau bere în afara orelor de muncă. Discută cu ei nu mai mult de 20 de secunde, le lasă cheia de la mașină, se întoarce și pleacă.

VIDEO: autoblog.md

Acum să vorbim despre ușile acestei spălătorii. Din video puteți vedea că ușa mare este închisă, noi am mers la această spălătorie cu scopul de a vă arăta imagini de la fața locului și de a identifica dacă programul de lucru al spălătoriei este vizibil. Concluziile le puteți face singuri.

FOTO: AutoBlog.MD s-a deplasat la stația Avante pentru a vă putea arăta cât de vizibil sau nu este programul de lucru al spălătoriei

Vă întrebați cum arată ușa secundară și dacă pe aceasta este afișat programul. Iată o poză și cu aceasta:

Cine va achita bunul distrus?

Acum că mai multe momente din acest caz sunt clare, indiscutabil instanța de judecată este cea care va trebui să decidă cine trebuie să răsplătească mașina distrusă. Indiscutabil nu este o situație ușoară care să se poată rezolva de la sine.

Proprietara mașinii cere ca banii pe mașină să-i achite compania Avante, însă aceasta din urmă este de părere că angajații care au urcat în mașină s-ar face vinovați de cele întâmplate, atât timp cât conștient au acceptat cheile de la o mașină care a venit la spălătorie la mai mult de trei ore de la închiderea programului de lucru.

AutoBlog.MD va monitoriza acest caz și va veni cu update-uri de fiecare dată când vom avea informații noi.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise