Mașinile AutoFest de la Castel MIMI: Noul Porsche 911 GT3 Touring

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 20 și 21 august AutoBlog.MD organizează o mare sărbătoare auto la Castel MIMI. Până atunci vom dezvălui câteva automobile exclusiviste pe care le veți putea admira pe teritoriul castelului.

Pe lângă unele modele deja anunţate se va mai găsi un automobil al partenerului general al evenimentului, compania Porsche. Este vorba despre cel mai nou coupe 911 GT3 Touring.

Ce fel de automobil este acesta? Pe scurt spus şi pe înţelese, este o maşină stradală derivată dintr-una de curse şi dispune de un corp cu o notă mai elegantă pentru ca aspectul super sport să nu bată tare la ochi, să nu iasă mult în evidenţă. Este o maşină pentru persoane cu un caracter ceva mai temperat, dar care îşi doresc să profite concomitent de performanţă mare şi mai mult confort.

Modelul dat se numeşte oficial Porsche 911 GT3 with Touring Package, ceea ce înseamnă că este acelaşi GT3 de nouă generaţie, însă cu un pachet de dotări care să-l facă mai confortabil de condus pe distanţe mai lungi. Cea mai evidentă diferență la exterior faţă de un GT3 standard este lipsa aripii spate fixe. Forţa de apăsare necesară la viteze mari este garantată în schimb de un spoiler retractabil care se extinde automat.

Împreună cu un capac diferit ce acoperă compartimentul motorului, spatele modelului arată mai curat, dar şi mai elegant, în stilul unui 911 Carrera.

Printre altele, spre deosebire de un 911 GT3, cel cu pachet Touring are o parte frontală vopsită complet în culoarea caroseriei, face uz de mai multe elemente vizuale din aluminiu anodizat (finisajul poate fi şi unul negru lucios), iar interiorul cu articole din piele extinsă în culoare neagră este disponibil exclusiv pentru acest model.

Automobilul este pus în mişcare de un motor boxer de 4.0 litri şi cu şase cilindri, natural aspirat şi consumator de benzină, care se poate roti cu 9.000 rpm şi care produce 510 CP/470 Nm de cuplu. Cutia de viteze standard este una mecanică cu şapte trepte, însă fără a plăti nimic suplimentar, pentru prima dată, se poate opta pentru un PDK cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

În funcţie de cutia de viteze selectată poate realiza exerciţiul 0-100 km/h în 3.9 sau 3.4 secunde respectiv. Viteza maximă urcă până la 320 şi 318 km/h respectiv.

Preţul de start al unui Porsche 911 GT3 Touring în Republica Moldova este de 185.000 de euro, identic cu al fratelui său cu aripă spate fixă şi un caracter mai orientat spre utilizare pe circuite. Modelul va putea fi admirat în Porsche Zone, situat în pavilionul de sticlă de pe teritoriul Castel MIMI.

Programul evenimentului AutoFest la Castel MIMI! Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/