(video) Premieră: Noul Porsche 911 GT3 cu Touring Package

Nu a durat mult apariţia acestei maşini pentru că cea care îi stă la bază a fost arătată la fel într-o a 16-a zi a lunii, în februarie. Modelul Porsche 911 GT3 de nouă generaţie s-a ales cu un Touring Package!

Caracteristici cheie:

  • Denumirea Touring package provine la o variantă de echipament a modelului 911 Carrera RS din anul model 1973. Deja atunci, accentul a fost pus pe design purist și elemente de un interior clasic. Porsche a reînviat ideea în 2017 și, pentru prima dată, a oferit din nou un pachet Touring pentru generația anterioară a 911 GT3 (991). De atunci, această variantă a făcut apel în primul rând la iubitorii de mașini sport de top, cu o pasiune pronunțată pentru subestimare și plăcerea clasică de a conduce.
  • Modelul dintr-o a şaptea ediţie dispune de acelaşi motor boxer de 4.0 litri şi cu şase cilindri, natural aspirat şi consumator de benzină, care generează acum cu 10 CP mai mulţi şi se poate roti ca predecesorul până la 9.000 de rpm. Produce în total 510 CP şi 470 Nm de cuplu (+10 Nm). Caracteristicile dinamice nu s-au anunţat pentru moment.
  • Are aceeași greutate precum un 911 GT3 obişnuit, de 1.418 kg, ceea ce înseamnă că raportul putere-greutate este de 2.8 kg/CP pentru mașina cu cutie de viteze manuală (mai aproape de nivelul unei mașini de curse de rasă pură).
  • Standard se oferă o cutie mecanică în şase trepte, iar drept alternativă, fără un cost opţional şi pentru prima dată, un PDK cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.
  • Cea mai evidentă diferență la exterior este lipsa aripii spate fixe. Forţa de apăsare necesară la viteze mari şi chiar mai multă subestimare sunt garantate de un spoiler care se extinde automat.
  • O grilă cu capac cu sigla “GT3 touring”, cu design unic, se află deasupra motorului cu turații mari. Partea frontală a maşinii este vopsită complet în culoarea exterioară. Benzile decorative de culoare argintie, realizate din aluminiu anodizat lucios pe ferestrele laterale, sunt o altă caracteristică distinctivă care subliniază aspectul discret al nou-venitului. Terminaţiile eşapamentului sport sunt în aceeași culoare (aceste elemente sunt finisate în negru satinat lucios în pachetul opțional Touring, iar modulele de lumină frontală sunt nuanțate în acest caz).
  • Interiorul cu articole din piele extinsă în culoare neagră este deosebit de elegant și este disponibil exclusiv pentru GT3 cu pachet Touring. Partea din față a tabloului de bord și secțiunile laterale superioare ale panourilor uşilor au o suprafață specială în relief. Janta volanului, levierul cutiei de viteze, capacul consolei centrale, cotierele din panourile ușilor și mânerele ușilor sunt acoperite cu piele neagră.
  • Interiorul parțial din piele mai are cusături negre. Panourile din centrul scaunului sunt acoperite cu țesătură neagră, iar tavanul este, de asemenea, negru. Tetierele poartă sigla Porsche Crest. Aplicaţiile de pe praguri și elementele de trim de pe tabloul de bord și consola centrală sunt fabricate din aluminiu negru periat.
  • Porsche oferă, de asemenea, aproape toate echipamentele opționale pentru 911 GT3 în combinație cu pachetul Touring. Printre acestea se numără toate culorile şi jantele disponibile, farurile LED cu Porsche Dynamic Light System și Porsche Dynamic Light System Plus, diverse sisteme de asistență, frâne carbo-ceramice PCCB, sistemul de ridicare a punţii frontale, toate variantele de scaune, pachetul Sport Chrono și sistemele audio.
  • Porsche Design oferă, de asemenea, un cronograf foarte special pentru clienții de 911 GT3 cu pachet Touring. Este produs în Elveția și este rezervat exclusiv proprietarilor vehiculului.

Preţul de start al noului model în Republica Moldova este de 177.600 de euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/