(video) Fără efecte speciale sau grafică digitală! O Skoda Octavia, “sacrificată” în centrul Chişinăului pentru un film

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această dimineaţă, în intersecția bd. Ștefan cel Mare cu str. Ismail, s-a produs un accident rutier cu implicarea unui autoturism şi a unui troleibuz. O Skoda Octavia a intrat din lateral şi a rămas blocată în cabina mijlocului de transport în comun. Din fericire tamponarea nu s-a soldat cu victime, deşi pasageri se aflau în troleibuz.

Însă totul a fost de fapt regizat, deşi multă lume care nu vedea ce se petrece în ansamblu, în funcţie de unghi şi locul unde se aflau pentru moment, au crezut că un accident s-a întâmplat pe bune. Sub supravegherea poliţiei şi a altor responsabili, scena cu accidentul s-a filmat pentru o nouă producţie autohtonă care se pregătește. Amenajările pentru platoul de filmare au început de aseară.

În aceste zile în Chișinău sunt filmate scene pentru un film. Iar aceste foto și video care apar pe rețelele de socializare sunt parte a regiei.

Publicată de Primăria Municipiului Chișinău pe Duminică, 23 iulie 2023

@vist3k

So jucat prea mult în GTA 😀 ⚜️ inst : vist3k ⚜️

♬ GTA San Andreas Theme (Remake) – Ben Morfitt (SquidPhysics)
VIDEO: facebook.com/alexandru.mahu, facebook.com/chris.gafin, facebook.com/anatolii.scorps, tiktok.com/@nazligian_

Conform realitatea.md, este vorba despre filmul „Puterea Probabilității”.

Pentru a filma scena cu mașina zburând într-un troleibuz și a bloca artere principale, a fost solicitat acordul Primăriei Chișinău. Se lucrează în toi de la ora 6:00.

Se va filma și săptămâna viitoare în capitală, însă deocamdată nu se cunoaște unde. Cert este faptul că producătorii au suportul necesar din partea autorităților!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise