Subaru anunţă prima sa maşină plug-in hybrid

Filiala americană a companiei Subaru este onorată să anunţe primul automobil PHEV (plug-in hybrid electric vehicle) al mărcii. Acesta nu este un model absolut nou, ci o versiune a unuia existent, a noii generaţii Subaru Crosstrek, crossover cunoscut în Europa sub denumirea XV!

Noul Subaru Crosstrek Hybrid păstrează toate capacitățile tradiționale ale lui Subaru Crosstrek, dar acum se vor manifesta împreună cu o eficiență sporită a consumului de combustibil.

Modelul va putea fi condus ca un hibrid normal, care utilizează atât benzină, cât și energie electrică, pentru a elimina îngrijorarea în ce priveşte autonomia, ori în regim complet electric, ceea ce îl va face ideal pentru deplasarea prin oraşe.

Deocamdată detalii tehnice există puţine, însă din cele care au fost date publicităţii aflăm că maşina va fi propulsată de o combinaţie unică a unui motor boxer cu patru cilindri şi cu injecţie directă, a unui sistem Toyota Hybrid System, a unui sistem de tracţiune integrală simetric şi a unei noi cutii de viteze!

Astfel, vedem aici încă o colaborare frumoasă între Toyota şi Subaru.

Noul Subaru Crosstrek Hybrid va ajunge la dealeri până la sfârşitul anului 2018 şi va avea un design exterior unic, unul care îl va deosebi de celelalte versiuni. Potrivit Subaru, Crosstrek Hybrid este construit pe baza Subaru Global Platform, care a fost gândită iniţial pentru a se acomoda cu unităţi de propulsie hibride şi pur electrice.

Către startul vânzării modelului am putea afla mai multe detalii, inclusiv dacă modelul european va fi disponibil cu o asemenea opţiune.

Subaru Crosstrek este al treilea cel mai bine vândut model al mărcii în SUA.

GALERIE FOTO (în imagini varianta obişnuită a modelului):

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/