(doc/video) Şoferul care a lăsat fără picioare o tânără pe viaduct, condamnat la închisoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Ultima oră! Gheorghe Begu, şoferul care a lovit-o pe Marcela Paladi pe viaduct şi a lăsat-o fără membrele inferioare, a fost condamnat la doar trei ani și șase luni de închisoare. Mai mult, instanţa a decis ca un an și șase luni din această perioadă să fie ispășită cu suspendare, pe o perioadă de probațiune de trei ani, dacă în această perioadă inculpatul nu va săvârși o nouă infracțiune și prin respectarea condițiilor probațiunii, va îndreptăți încrederea ce i s-a acordat.

Respectiv, inculpatul va executa pedeapsa cu închisoare pe un termen de 2 ani în penitenciar de tip deschis. Permisul de conducere îi va fi anulat.

Pe lângă această pedeapsă, Gheorghe Begu a fost obligat să achite un prejudiciu moral, dar şi unul biologic, în valoare de 1.000.000 de lei fiecare! Decizia a fost luată astăzi în cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, după ce anterior i s-a pus sechestru pe avere.

La fel astăzi s-a decis menținerea sechestrului aplicat prin încheierea din 30 martie 2023 în privința tuturor bunurilor mobile și imobile ale inculpatului, inclusiv conturile și depozitele bancare pentru asigurarea executării hotărârii. Dar cu referire la acțiunea civilă privind repararea prejudiciului material cauzat în sumă de 1.291.719 lei, instanța a admis în principiu acțiunea, urmând ca în privința cuantumului solicitat să se expună instanța de judecată civilă. 

Deşi Gheorghe Begu nu a fost prezent fizic la şedinţa de astăzi, instanţa a mai decis plasarea sa în arest preventiv! Nu s-a prezentat la ședință nici avocatul său. Astfel fiind spuse, Begu urmează să fie reținut de poliție și escortat în penitenciar. 

La ședință nu a fost nici Marcela Paladi, aceasta fiind acum la tratament în Germania.

Amintim că procurorii au solicitat iniţial patru ani și opt luni de închisoare pentru șofer.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău. Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

VIDEO: TV8
VIDEO: TV8
VIDEO: TV8

Dosarul în privinţa lui Begu Gheorghe:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/