(foto) Atelierul Lumma Design prezintă primul program de tuning pentru Range Rover Velar

Renumitul atelier de tuning Lumma Design a prezentat primul program de tuning pentru SUV-ul britanic Range Rover Velar. Mașina beneficiază de un kit aerodinamic numit CLR GT, care o măreşte puţin în dimensiuni, dar care o face mai atractivă vizual.

Noile aripi şi bosaje adăugate pe Range Rover Velar adaugă la lățimea mașinii 100 de mm. În plus, tunerul german a pregătit pentru model o nouă bară de protecție față cu un spoiler încorporat și un splitter numit Cup, datorită căruia rezistenţa aerodinamică este redusă la viteze mari.

Vezi şi: (video) Test Drive: Am încercat noul Range Rover Velar în Norvegia

În plus, Lumma CLR GT include şi o grilă a radiatorului revizuită, guri de aerisire pe capotă, praguri laterale modificate, un spoiler pe acoperiș cu două prize de aer, bară de protecţie spate cu un difuzor integrat și patru terminaţii ale sistemului de evacuare a gazelor de eşapament.

Componentele bodykit-ului sunt confecţionate din plastic PU-RIM de înaltă calitate, iar opţional o serie dintre acestea pot fi din fibră de carbon autentică.

Vezi şi: (foto) Un BMW X6 M a intrat în atelierul Lumma Design şi a ieşit de acolo cu totul altfel

Atelierul Lumma Design oferă de asemenea jante cu design unic de 22 și 23 de inci în anvelope Michelin de înaltă performanță (305/35) sau Continental (305/30).

Pentru habitaclu, pe lângă un nou volan sport se va mai putea găsi nişte pedale cu inserţii din aluminiu, covoraşe personalizate şi logouri Lumma Design.

Reprezentanţii atelierului german menţionează că în prezent dezvoltă un nou sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, cu supape active, dar şi lucrează în vederea modernizării propulsoarelor disponibile pentru Range Rover Velar.

Vezi şi: (foto) Primul Range Rover Velar înmatriculat în Moldova. Cum arată şi ce dotări are

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/