Mazda MX-5 poate fi transformat într-un automobil exotic de către Flyin’ Miata (video)

Flyin’ Miata, un dealer american care se ocupă nu doar de vânzarea automobilelor şi pieselor pentru toate generaţiile Mazda Miata ci şi de modificarea lor, şi-a propus ca să instaleze sub capota noii generaţii MX-5 ND un motor V8. Specialiştii vor să facă acest roadster compact mai agil şi mai atrăgător pentru fanii înrăiţi.

img_4274

Sub capotă va fi instalat un LS3 sau LT1, propulsoare V8 produse de General Motors. Familia LS3 poate oferi la alegere motoare cu 430, 480 sau tocmai 525 de cai putere. Cu un asemenea agregat, Miata ar putea accelera până la 100 de km/h timp de 3.8 secunde, poate şi mai rapid.

Transmisia va fi una nouă, manuală cu şase rapoarte de model Tremec T56 Magnum. Totodată, pentru a ajunge la un rezultat bun, automobilulu-i îi va schimbată suspensia, frânele, sistemul de alimentare cu combustibil, sistemul de răcire, etc. Toate aceste lucruri vor adăuga puţin peste 100 de kilograme în plus.

Proiectul va demara în acest an, iar până atunci, un “prototip” funcţional a fost arătat la o întâlnire a pasionaţilor de Mazda MX-5 din SUA. Potrivit firmei americane, preţul unui automobil nu va depăşi 50.000 de dolari.

De asemenea, compania a scris pe site-ul său că vor fi disponibile piesele necesare pentru cei care vor să îşi modifice automobilele de sine stătător.

Sursa: autoblog.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/