(video) Supercarurile văzute în vama Leușeni: Proprietarii au venit să facă kilometri prin Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri publicasem niște fotografii interesante care au fost surprinse în vama Leușeni. Cinci mașini super sport au fost văzute pe platformele unui camion. Noi informații desființează ideea unui posibil import în Moldova a acestui lot de automobile.

Din ce am reușit să aflăm, proprietarii înstăriți ale mașinilor au decis să efectueze o călătorie prin Republica Moldova. Deci avem parte de un grup de turiști care vor admira zonele pitorești ale țării noastre de la volanul unor mașini cu peste 600 CP. Trei din cinci sunt decapotabile.

Noi imagini din vamă ne mai arată unde sunt înregistrate bijuteriile: Olanda și Germania. Respectiv țări care se află la celălalt capăt de continent european. Astfel, proprietarii le-au încărcat pe platforme până în Republica Moldova ca să adune mai puțini kilometri doar prin Republica Moldova!🙂

Supercarurile văzute în vama Leușeni: Proprietarii au venit să facă kilometri prin Moldova
Supercarurile văzute în vama Leușeni: Proprietarii au venit să facă kilometri prin Moldova

Ar mai fi de notat în context că supercarul marca Ferrari nu este un coupe 812 Superfast, ci un 812 GTS, varianta decapotabilă, respectiv o mașină mai rară și mai scumpă.

Nu ne rămâne decât să le urăm drum bun călătorilor! Sperăm că au și asigurări bune în caz de situații excepționale și că știu exact unde au venit (în termeni de calitatea infrastructurii).

Și dacă tot vor călători prin țară, deși nu se cunoaște traseul stabilit, recomandăm cititorilor să aibă pregătite camerele foto dacă veți dori să le imortalizați!

Cmentariile sunt închise