(video) Un pieton a fost lovit de un microbuz pe strada Trandafirilor. Iată cum s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O cameră de bord a surprins momentul lovirii unui pieton. S-a întâmplat în după amiaza zilei de 26 iunie pe strada Trandafirilor. Cel mai probabil bărbatul lovit a ajuns în unghiul mort al microbuzului după ce șoferul a văzut o cale liberă pentru a înainta.

Din datele Poliției Capitalei aflăm că Ford-ul era condus de un bărbat de 43 de ani. Victima de 42 de ani a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul de Urgență. În dependență de gravitatea leziunilor primite, șoferul urmează a fi sancționat conform legislației în vigoare.

Amintim, potrivit RCR, că: la trecerile cu circulaţie nedirijată, pietonii au prioritate în trecere, în raport cu conducătorii de vehicule, însă aceștia trebuie să iasă pe partea carosabilă numai când vor fi convinși de siguranţa traversării. Cu alte cuvinte, atunci când se asigură că li se cedează trecerea.

Iar ieri pe strada Ion Creangă a existat un risc de lovire a unui pieton:

Vezi și: (video) No comment: O șoferiță iresponsabilă a lovit cu oglinda mașinii un pieton când a ieșit la depășire ilegală

Vezi și: (video) Ocnița: Un minor de 13 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise