(foto) În Rusia se vinde o Niva stranie cu 45.000 euro! Ce este atât de special la ea

Pe un site de anunțuri auto din Rusia a fost scoasă la vânzare o Lada Niva cu un preț atipic pentru acest model. Mașina se află în orașul Astrahani și prețul cerut pentru acest VAZ-2131 produs în anul 2007 este de 4 milioane de ruble sau aproape 45.000 euro!

Pe lângă culoarea exterioară și modificările la nivelul caroseriei pe care le putem vedea în partea din spate a mașinii, acest exemplar mai este și blindat!

Autorul anunțului nu a specificat ce nivel de protecție oferă mașina sa, însă se cunoaște că are la bord 110.000 km parcurşi, a servit în trecut pe post de vehicul de încasare a banilor și că are montate bare de protecție ranforsate și lumini suplimentare LED.

Însă cele mai importante modificări sunt la interior. Aici găsim două mese din lemn natural, pe jos a fost montat linoleum, în timp ce habitaclul este înfrumusețat cu tablouri pe care pot fi văzute diferite animale.

Pe lângă toate cele expuse la vedere cu ochiul liber, proprietarul spune că fortăreaţa se află într-o stare tehnică perfectă. Voi ce spuneți despre această Niva cu preț de 45.000 euro?

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-se-vinde-o-volga-pentru-expeditii-cu-v8-marca-toyota-tractiune-spate-si-locuri-pentru-dormit/
https://autoblog.md/video-cum-e-acasa-asa-trebuie-sa-fie-si-in-masina-nu-vei-crede-carui-model-ii-apartine-acest-interior/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/