Porsche vrea un brevet pentru un compartiment de depozitare la care hoţii nu vor avea nicicum acces

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Porsche a depus o cerere pentru un brevet în Germania pentru un nou tip de compartiment de depozitare, drept alternativă celui tradiţional din torpedou. Acesta este localizat în pragul portierei și este astfel invizibil pentru răufăcători, scrie CarBuzz.

Compartimentul culisant a fost plasat pe latura verticală a pragului uşii, dar soluţia ar fi dedicată doar pentru maşinile sport ale mărcii cu două portiere. În cele cu patru uşi, fizic nu ar fi posibil de integrat (doar dacă în spatele celor posterioare), inclusiv din cauza montantului central îngust şi care trebuie să fie complet integru pentru a micşora deformările în caz de accident.

Conform notei cererii, lungimea sa poate varia între 10 şi 30 de centimetri. Aceasta înseamnă că poate stoca şi o foaie A4 pliată. Însă cel mai probabil containerul a fost inventat pentru ca proprietarul să poată pune acolo lucruri mici, dar valoroase: un portmoneu, un telefon, un ceas, de exemplu.

Compartimentul este invizibil din lateral și este imposibil de ghicit prezența sau locaţia exactă a acestuia fără a deschide ușa. În plus, este protejat de umiditate și praf, asta pentru că, odată ce ușa mașinii este încuiată, deschiderea din prag este complet etanșă.

Iată cum ar arăta aproximativ în baza unei randări:

Cmentariile sunt închise