(video) Maserati Tridente este o barcă electrică de lux ce se încarcă complet într-o oră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Maserati a încheiat un parteneriat cu Vita Power pentru a crea TRIDENTE, o barcă electrică de lux, extinzând strategia de electrificare a Maserati pe apă! Însă produsul nu este pentru oricine.

Vita Power și Maserati împărtășesc aceeași viziune pentru mobilitatea viitorului, fără compromisuri în ceea ce privește performanța și eleganța

Vita Power este o companie de tehnologie marină înființată pentru a reduce impactul asupra mediului marin prin dezvoltarea unui ecosistem electric și integrat de sisteme de propulsie electrică de înaltă performanță și bărci complet electrice pentru aplicații recreaționale și comerciale, susținute de o infrastructură marină dedicată de încărcare rapidă.

TRIDENTE este o ambarcațiune electrică cu emisii zero, construită pentru croaziere de o zi pe lacuri și pe coastă. Are 10.5 metri lungime, o putere de vârf de 600 CP și o capacitate a bateriei de 252 kWh. Autonomia se ridică la aproape 70 de km. Reîncărcarea bateriei durează mai puțin de o oră!

Barca electrică oferă o viteză de croazieră de 25 de noduri (46.3 km/h) și una maximă de 40 de noduri (74 km/h).

TRIDENTE poate găzdui până la 10 persoane (inclusiv căpitanul) într-un cockpit, care poate fi configurat pentru luat masa sau accelerare. Pasagerii se pot relaxa pe o punte însorită, alături de o zonă de scăldat cu duș și scară pentru înot. O cabină închisă în față include un pat de zi și un WC.

Barca este fabricată integral din fibră de carbon, finisată la cele mai înalte standarde creative de către meșterii de la Hodgdon Yachts, un constructor de ambarcațiuni american din Maine cu o istorie de peste 200 de ani.

Prețul de start – 2.5 milioane de euro!

Vezi și: (video) Premieră: Noul Maserati GranCabrio Folgore – cea mai rapidă decapotabilă electrică

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise