(video) No comment: Cum o șoferiță s-a parcat ”excelent” în fața unui magazin pentru femei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident mai neobișnuit în capitală. Și nu s-a întâmplat din cauza vreunei stări de ebrietate sau a Codului Roșu de caniculă care ar fi dus brusc la înrăutățirea stării de sănătate. Motivele enunțate nu se găsesc în nota informativă pe care am primit-o de la Poliția Capitalei.

Ofițerul de presă Natalia Stati ne-a comunicat că apelul cu privire la accident a fost înregistrat la ora 11:57. O Toyota a fost direcționată în vitrina unui magazin de pe strada Mihai Viteazul.

Un echipaj de poliție a fost trimis la fața locului pentru documentare. S-a aflat că la volan era o femeie de 39 de ani și aceasta „nu ar fi ținut cont de situația rutieră în timpul deplasării”. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Alte circumstanțe se stabilesc.

VIDEO: facebook.com/aadblog

Amintim că RCR descrie termenul situație rutieră astfel: totalitatea factorilor ce caracterizează condiţiile rutiere, existenţa unor obstacole pe sectoarele drumului, intensitatea şi nivelul de organizare a traficului rutier, de care va trebui să ţină cont fiecare conducător la determinarea vitezei, benzii de circulaţie şi a modalităţii de conducere a vehiculului.

Autoarea postării cu imaginile video a spus: „Așa cum a spus prietena mea, iată o parcare “excelentă” în fața magazinului pentru femei! Slavă Domnului că nu au existat victime! Eram în magazin în momentul accidentului și pot să spun că toată lumea s-a speriat, deoarece sunetul a fost asurzitor de puternic! Deși acest accident putea fi evitat…”

Suma prejudiciului deocamdată nu se cunoaște.

Vezi și: (video) Accidentul zilei: Un Ford Mustang a intrat în clădirea magazinului METRO de lângă Stăuceni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise