(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Mercedes-Benz Concept EQV

Mercedes-Benz a mai prezentat la Salonul Auto de la Geneva conceptul primului van electric din segmentul premium – noul Concept EQV. Microbuzul are la bază modelul V-Class facelift W447 şi oferă un preview al unui vehicul de producție în serie care îşi va face debutul său în toamna acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Conceptul dispune de un sistem de propulsie electric compact (eATS) pe puntea din faţă cu 204 CP la activ. Aici, motorul electric, transmisia (cu raporturi de transmisie fixe), sistemul de răcire și electronicele de putere sunt grupate într-o unitate compactă și integrală.

O baterie litiu-ion cu o capacitate de 100 kWh, localizată în podeaua maşinii şi eliberând spațiul interior, va fi capabilă să ofere o cifră de autonomie realistică de până la 400 km. Cu o funcție de încărcare rapidă, bateria poate fi încărcată cu suficientă energie timp de 15 minute pentru a mai putea rula alţi 100 de km. Alte cifre anunţate despre performanţă este viteza maximă limitată la 160 de km/h.

Mai multe fotografii cu EQV şi alte premiere Mercedes-Benz la Geneva: GENEVA 2019: Cel puţin 10 maşini printre premierele Mercedes-Benz – Reportaj Video AutoBlog.MD

După cum am menţionat, datorită aspectului şi localizării setului de acumulatori, nu există nici un sacrificiu de spaţiu pentru transportul pasagerilor. În habitaclul lui Concept EQV poate fi instalată o configuraţie de şase scaune premium individuale, fie în cazul unor familişti şapte sau chiar opt locuri.

Spre deosebire de un V-Class obişnuit, designul exterior a fost uşor reproiectat pentru a include noi faruri LED şi o nouă grilă cu inserţii cromate şi cu o altă bandă luminoasă care formează semnătura electrică a maşinii, în stilul noului EQC. Bara de protecţie frontală a fost de asemenea reproiectată şi include două prize mari de aer, cu inserţii cromate, pentru răcirea agregatelor. Alte intervenții includ setul nou de jante de 19 inci şi o vopsea high-tech silver pentru caroserie.

În interior, cabina conceptului este evidenţiată cu o mulțime de inserţii de culoare albastră, care contrastează cu unele de culoare neagră sau rose gold pentru a crea un ton vizual distinct. Tapiţeria scaunelor este o combinaţie din piele neagră Nappa pe şezut şi elemente de culoare albastră închisă pe spătare, în timp ce piele Nappa albastră se foloseşte pentru cotiere şi pentru contrast s-au folosit cusături în rose gold.

Alte caracteristici distincte de design includ aspectul ca de piele Midnight Blue al tabloului de bord, precum și elementele stilistice colorate pentru mai multe rame, cum ar fi: cele ale ecranului sistemului multimedia sau a difuzoarelor sistemului audio care sunt în rose gold, în timp ce touchpad-ul şi panoul de control a luminilor sunt în culoare dark chrome. Deflectoarele de aer sunt finisate în culorea silver shadow.

Mai trebuie de remarcat o deosebire considerabilă faţă de un V-Class obişnuit. Pe consola centrală, ecranul sistemului multimedia este în format HD şi afişează sistemul MBUX, indisponibil pe V-Class facelift!

Ce va mai include noul Mercedes-Benz EQV vom afla deja peste câteva luni! Staţi aproape!

Evenimentul de prezentare în reluare:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/