(video) Veșnica dilemă! Noi tabere de opinii privind parcurgerea corectă a unui sens giratoriu în Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă situație de accident în orașul Chișinău, una care a ridicat din nou întrebarea parcurgerii corecte a unui sens giratoriu. Și din nou s-au format câteva tabere în comentarii: dintre cei care știu despre ce vorbesc și dintre cei care nu știu, să spunem așa, mai frumos.

Imaginile arată sensul giratoriu de la Universitatea Pedagogică de Stat. Un troleibuz încă aborda intersecția, iar un șofer a ieșit dintr-acesta la milimetri prin fața lui. Și subiect aprins de discuție a ajuns anume banda pe care se deplasa troleibuzul înainte de a vira la stânga, în raport cu cea pe care se mișca Ford-ul. Vedeți comentariile.

Dar voi, din care tabără faceți parte? Cunoașteți cum să vă deplasați într-un sens giratoriu, chiar și atunci când nu există marcaje care să arate direcțiile înainte de a intra pe el?

VIDEO: facebook.com/biscu.marina

Anul trecut, exact același loc: (video) Accident evitat la limită într-un sens giratoriu din Chişinău. Imaginile te lasă fără cuvinte

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise