(video) Accident lângă Ivancea. Rezultatul unei întoarceri neregulamentare peste linia dublă continuă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident de circulație grav s-a întâmplat în această seară pe traseul R6 Chișinău-Orhei, în apropiere de intersecția cu drumul spre localitatea Ivancea. A fost înregistrat prin apel 112 la ora 18:40. În rezultat o mașină s-a răsturnat pe teritoriul unei stații de alimentare cu carburanți.

VIDEO: Dima, martor ocular

Conform datelor oficiale, preliminare, accidentul s-a produs aproximativ la ora 18:30.

O șoferiță de 52 de ani, care staționa cu un Lexus CT pe acostamentul de pe partea dreaptă a carosabilului, la un moment dat, fără a se asigura, a schimbat direcția de deplasare spre stânga pentru a efectua manevra de întoarcere peste linia dublă continuă, ceea ce este în mod evident ilegal!

În rezultat a fost lovită de un Opel Astra, condus de un bărbat de 53 de ani, care se deplasa regulamentar spre Orhei. În consecință el s-a răsturnat.

Nimeni dintre cei doi participanți la trafic nu fuseseră în stare de ebrietate. Doar șoferița a fost preluată și transportată la Spitalul Raional din Orhei pentru acordarea ajutorului medical. Preliminar ar fi avut de suferit o fractură a claviculei stângi, ne-a comunicat ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău.

Accident lângă Ivancea
Accident lângă Ivancea, FOTO: IP Orhei

Vezi și: Ce amendă a primit șoferița care a încălcat linia continuă dublă în sectorul Rîșcani

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise