Se afla în activitate. Un taximetrist a fost prins beat pe podul din strada Ismail

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii de patrulare anunță că au depistat în trafic un taximetrist în stare de ebrietate avansată la volan. Acesta a fost prins pe strada Ismail, chiar pe podul unde a avut loc astăzi un accident mai neobișnuit.

Șoferul de 38 de ani a fost testat cu un Drager. Aparatul a arătat o concentrație de 1.27 mg/l de alcool în aerul expirat.

Polițiștii de patrulare anunță că au depistat în trafic un taximetrist în stare de ebrietate avansată la volan.
FOTO: IGP

Automobilul, care aparține companiei de taxi, a fost ridicat și transportat la parcarea specială. Suplimentar am aflat de la INSP că taximetrul era în activitate, însă nu se cunoaște dacă avea vreun client la bord.

Pe numele acestui taximetrist a fost inițiat un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

IGP solicită repetat companiilor care prestează servicii de taxi să verifice conducătorii auto, pentru a nu pune în pericol viața pasagerilor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Vezi și: Moldova: Poliția anunță pedepsele înăsprite pentru condusul în stare de ebrietate

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise