(video) Rolls-Royce a actualizat modelul de top Phantom. Schimbările sunt în mare măsură estetice

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Rolls-Royce a actualizat modelul său de top – a opta generaţie Phantom, lansată în 2017. Versiunea actualizată este numită Series II. Adaptările includ mai mult upgrade-uri vizuale și estetice, în conformitate cu solicitările și feedback-ul clienților, care, potrivit companiei, au implorat să nu se facă modificări majore la o mașină deja emblematică.

Lansarea este comemorată şi cu o nouă capodoperă personalizată – Phantom Platino.

Modificările cheie:

  • Faţa maşinii adoptă acum o linie nouă orizontală, lustruită, în partea superioară a lamelor Pantheon Grille, conectând-o vizual cu luminile de zi ale farurilor. Acestea din urmă se regăsesc acum doar în partea superioară a blocurilor optice, în timp ce anterior le înconjurau complet.
  • O modificare geometrică subtilă a grilei Pantheon face ca insigna „RR” și mascota Spirit of Ecstasy să fie mai proeminentă atunci când este privită din față.
  • Grila în sine este acum iluminată, o caracteristică ce şi-a făcut debutul pe Ghost, iar farurile sunt împodobite cu “lumini stelare” complicate, tăiate cu laser, creând o conexiune vizuală cu plafonul “cer înstelat” de la interior.
  • Se menţionează că montanţii C propun o intimitate mai mare pentru pasagerii din spate.
  • Noi modele de jante a fost adăugate. O opţiune este 3D, frezată, din oțel inoxidabil(!), cu fațete triunghiulare, este disponibilă cu finisaj polişat complet sau parțial. Alternativ, există o opţiune care amintește de romantismul mașinilor Rolls-Royce din anii 1920 – o jantă cu disc, din oțel inoxidabil lustruit sau acoperită cu lac negru.
  • Ca un răspuns clienților, care au solicitat anterior o grilă cromată întunecată, toate celelalte inserţii cromate de pe caroserie pot fi înnegrite în cadrul unui pachet opţional.
  • Volanul a fost făcut ceva mai gros, oferind un punct de contact mai conectat și mai imediat.
  • Îşi face debutul noul sistem multimedia Rolls-Royce Connected, care, printre altele, îi permite proprietarului să trimită o adresă direct mașinii de la Whispers, aplicația pentru membrii privați Rolls-Royce, pentru navigaţie fără probleme către un eveniment, restaurant, dealer sau chiar Casa Rolls-Royce.
    • Rolls-Royce Connected afișează, de asemenea, locația mașinii, starea de securitate și starea actuală de „sănătate” pe Whispers. Iar la atingerea unui buton, proprietarul poate contacta un dealer preferat pentru orice cerințe de întreținere sau informații despre mașină.

Phantom Platino

  • Automobilul personalizat a fost numit după finisajul alb-argintiu al râvnitului și prețios metal – platina.
  • Modelul continuă explorarea Rolls-Royce asupra interioarelor din țesături, o poveste care a început în 2015 odată cu lansarea Serenity, o fantomă cu adevărat la comandă, cu un interior din mătase pictat manual şi brodat manual. Anunțând următorul pas în această călătorie semnificativă, Phantom Platino introduce alte materiale decât pielea, un domeniu de explorare pentru Rolls-Royce și o mișcare care demonstrează o mai mare acceptare a tapițerilor interioare alternative.
  • Scaunele din față îi sunt finisate cu piele fină Rolls-Royce, însă cele posterioare sunt tapițate cu material textil. Frumosul ton pe ton este realizat prin combinarea a două țesături diferite: una creată într-o moară italiană pentru aspectul său durabil, dar luxos, iar cealaltă este derivată din fibre de bambus, selectate pentru finisajul său strălucitor.
  • Ambele materiale sunt aplicate în baza unei texturi originale, care se repetă bazat pe o interpretare abstractă a Spirit of Ecstasy. 
    • În materialul textil de mătase, designul este mai mic și ţesut în textil pentru a crea un finisaj mai stimulativ vizual. Apare, de asemenea, în Galeria din bord, chiar în linia vizuală a ocupantului și în punctele de contact cheie, cum ar fi cotiera și consola centrală. 
    • Țesătura din bambus este brodată cu embleme mai mari, prezentând un aspect smoc întâlnit în mod obișnuit în designul interior. Acest material mai rezistent este plasat pe elementele inferioare ale interiorului, unde va trebui să reziste la cel mai mare contact.
  • Același design apare și pe ceasul de bord. Suprafaţa care îl înconjoară este realizată dintr-o ceramică imprimată 3D, o execuție cu adevărat contemporană a unui material tradițional. Amplasat într-un set de lemn cu finisaj înghețat, proprietățile tonale ale interiorului îl duc pe Phantom la un nivel de opulență frumos și de neegalat.
  • Cea mai mare suprafaţă de pânză din acest Phantom este plafonul Starlight Headliner. Într-un design unic creat special pentru Rolls-Royce Platino, “stelele” sunt plasate pentru a atrage privirea spre spate.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/