(video) Transport agabaritic mai neobișnuit pe străzile orașului Chișinău – un avion

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Transport agabaritic mai neobișnuit pe străzile orașului Chișinău. Luni seara târziu a fost văzut transportat pe câteva străzi din capitală un fuzelaj de avion și alte părți ale sale. Ar fi vorba despre un sovietic Iliușin Il-18 de circa 35 de metri lungime, evident că scos deja din producție.

VIDEO: Oleg, martor ocular

Poliția nu a făcut vreun anunț din timp, întru atenționarea participanților la trafic despre ce urmează să se întâmple. Însă dat fiind faptul că operațiunea s-a desfășurat noaptea, careva dificultăți de circulație nu s-ar fi întâmpinat. Deși un martor afirmă că ar fi fost deteriorate câteva linii de contact de troleibuz pe strada Calea Orheiului, în intersecție cu strada Ceucari, având în vedere că încărcătura transportată depășește limitele de lățime ale unei benzi de circulație, precum și limitele de înălțime permise.

Contactată de AutoBlog.MD, ofițera de presă a INSP, Natalia Golovco, ne-a comunicat că un agent economic a transportat fuzelajul de avion undeva înafara orașului. Echipaje de patrulare au escortat coloana de mașini și au asigurat siguranța participanților la trafic. Itinerarul a fost: Aeroportul Internațional Chișinău – localitatea Gornoe, raionul Strășeni.

În ce scop urmează a fi utilizat avionul uzat nu se cunoaște deocamdată, însă în perspectivă vom afla cu siguranță, dacă va fi vreun motel inedit sau vreun restaurant/cafenea…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise