Invitație la ARENA AUTO FEST 2024: Expune-ți bijuteria la Arena Chișinău!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu ați uitat? Peste trei săptămâni organizăm a doua ediție ARENA AUTO FEST la Arena Chișinău. Amintim aici despre program și costul biletelor, dar și despre marele premiu pe care l-am pregătit.

Între timp, ne-am gândit la o diversificare a programului, așa cum am făcut anterior, pentru a ne bucura împreună de ceea ce au unii moldoveni prin garaje.

ARENA AUTO FEST

Suntem încântați să anunțăm că Arena Chișinău a acceptat să găzduiască din nou ARENA AUTO FEST, un eveniment dedicat pasionaților de mașini interesante și chiar unice! Iar dacă tu deții o mașină mai specială care atrage priviri și îți dorești să o expui într-un cadru special, pregătită corespunzător din punct de vedere estetic, acum ai ocazia perfectă.

Din start menționăm că nu se percepe nicio taxă de participare, însă locurile sunt limitate! Trimite solicitarea ta la contact@autoblog.md pentru a-ți rezerva locul și pentru a obține mai multe detalii despre eveniment.

Include în mesaj detalii cheie despre automobil (an producție, motor, parcurs, etc) și câteva imagini foto sau video. De asemenea include un număr de telefon. Proprietarii care vor corespunde criteriilor de selecție vor fi contactați de organizatorul evenimentului.

Vino să ne bucurăm împreună de frumusețea și diversitatea automobilelor la ARENA AUTO FEST 2024!

Partenerii evenimentului: BT Leasing, Xiaomi, Castel Mimi Wine Resort, Apa Bucovina Moldova, Plast Regal, Lassa Tyres.

Parteneri media: Rlive, Realitatea.md, Avto Radio, Radio Zum, Trendsetter.

Cmentariile sunt închise