(video) Zeekr Moldova cheamă vizitatorii în noul său showroom

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Zis și făcut! Marca Zeekr s-a instalat oficial în Republica Moldova, odată cu lansarea showroomului din Chișinău. Situat practic în inima capitalei, în clădirea Infinity Tower, salonul auto promite o experiență inovatoare pentru pasionații de mașini electrificate.

Deși este încă în faza de ajustare a unor detalii logistice, precum instalarea completă a semnelor și a mobilierului, Zeekr Moldova este deja gata să își primească primii vizitatori. Reprezentanții companiei promit o atmosferă confortabilă, ideală pentru explorarea noii game de vehicule electrice premium.

@autoblog.md

Zeekr este pe cale să inaugureze primul showroom în Chişinău! Iată cum arată şi unde se află #zeekrmoldova #autoblogmd

♬ original sound – Constantin Mihalachi

Vizitatorii showroomului vor avea ocazia să descopere tehnologii avansate în materie de mașini electrice, cu accent pe performanță, autonomie ridicată și inovații în confort. Specialiștii sunt pregătiți să ofere toate informațiile necesare pentru a răspunde curiozităților legate de aceste automobile inovatoare.

Programul de vizitare este flexibil, astfel încât toți cei interesați să poată explora oferta Zeekr în ritmul lor. Showroomul este deschis de luni până vineri între orele 10:00-19:00, iar în weekend între orele 10:00-16:00.

Dacă sunteți curioși să experimentați viitorul mobilității, showroomul Zeekr Moldova vă așteaptă la bd. Ștefan cel Mare 171/2, în fostul pop-up showroom Porsche.

Apropo, amintim că Zeekr a adus două premiere naționale la ARENA AUTO FEST 2024: Noile 001 și X!

Vezi și: (video) Zeekr ne-a invitat să ne arate ce poate! Tot ce trebuie să știi despre noua marcă așteptată în Moldova

Cmentariile sunt închise