(video) Este numit cel mai rapid Jeep retro din lume! Acest Cherokee S din 1979 are motor de 9.0 litri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vigilante 4×4, o companie americană specializată în restaurarea și modernizarea de Jeep-uri din secolul trecut, readuce la condiții excelente adevărate legende off-road. Oferta sa cuprinde patru programe de modificări, iar cel mai scump este și cel mai popular.

Un împătimit după modelul Cherokee și-a primit recent comanda după cel puțin 24 de luni de muncă, iar creatorii o numesc drept cel mai rapid și puternic Jeep din trecut din lume.

Serviciile Vigilante 4×4

Caracteristici cheie:

  • Baza proiectului este un Jeep Cherokee S din 1979, model din prima generație Cherokee, furnizat de proprietar. După decaparea completă a caroseriei până la metalul gol, s-a ales o combinație Stratus White și Frosted Glass blue, alături de un brâu tribal pentru noua ”haină”.
  • Iar potrivirea la epoca din care își trage originile s-a mai făcut prin utilizarea de țesătură interioară originale Levis Denim împreună cu piei fine Moore & Giles.
  • Caroseria a fost așezată pe un nou șasiu marca Vigilante, cu roți cu jante de 17 inchi. Sub capotă a fost montat un benzinar natural aspirat PREFIX VIPER GEN-V V10 550 c.i. livrat la cutie. Are 9.0 litri și produce 872 CP)! Cutia de viteze este una mecanică Tremec TR-6060 în șase trepte.
  • Puterea impunătoare este trimisă spre toate cele patru roți printr-o cutie de transfer Advance Adapters Atlas-II și noile osii masive Dana 44/Dana 60 Currie Enterprise.
  • Suspensia cu patru brațe, cu arcuri elicoidale Eibach și amortizoare Fox Racing 2.0 oferă acestei bestii o poziție perfectă și o călătorie confortabilă. Frânarea are loc prin mecanisme custom cu șase pistoane în etriere Baer, asistate de tehnologia Hydroboost.
  • Printre alte upgrade-uri se numără: trepte electrice retractabile, acces de la distanță și asistență pentru hayon, Bluetooth în radioul de stoc, climatizare modernă și multe altele. Atingerile cosmetice includ jantele Vigilante prelucrate, noi oglinzi retrovizoare, embleme, etc.

Prețul final al mașinii cu siguranță a depășit 300.000 de dolari, însă emoțiile oferite ar trebui să facă toți banii investiți.

Vezi și: (video) E unică! Motocicleta cu motor V10 de la Dodge Viper a fost pregătită pentru noul sezon

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise